Във влака София - Истанбул ще има допълнителен кушет-вагон

Цената на билета за пътуване на един възрастен във втора класа е 41,27 лв., а за място в кушет-вагона се заплаща 19,56 лв. в една посока

OFFNews 29 март 2023 в 15:35 3139 0

Истанбул
Истанбул.

БДЖ ще осигури допълнителен кушет-вагон, който ще пътува към композицията на международния влак София - Истанбул - София през месец април, съобщиха от компанията.

По този начин ще се предостави още една възможност за пътуване, с което националният железопътен превозвач се опитва да отговори на големия интерес към пътуване с този влак през предстоящите почивни дни.

Допълнителният кушет-вагон ще пътува от утре (30-и март) до 1-ви май в определени дни от седмицата. От София до гара Халкали вагонът ще се движи в дните четвъртък, петък и събота, а в обратното направление от Халкали до София, ще пътува в дните събота, неделя и понеделник.

Международният бърз влак от София за Халкали заминава от Централна гара София в 18:40 ч. и пристига в Халкали в 06:34 ч. От гарата в Халкали влакът потегля в 20:00 ч. и пристига в София в 09:20 ч.

Цената на билета за пътуване на един възрастен във втора класа е 41,27 лв., а за място в кушет-вагона се заплаща 19,56 лв. в една посока.

Клиентите могат да резервират пътуване и в спални вагони, както и да ползват преференции от цената на билета при пътуване на деца до 12 годишна възраст. Повече подробности за цени и разписания могат да бъдат разгледани на
https://www.bdz.bg/bg/a/sofiya-istanbul-sofiya.

Билети за пътуване с международния влак София - Истанбул - София могат да бъдат закупени от всички билетни каси за издаване на международни билети в страната.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови