Quantcast

В части от девет столични района остават без вода

OFFNews Последна промяна на 08 април 2016 в 06:06 2460 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Преслав“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Юрий Гагарин“ от ул. „Витоша“ до ул. „Христо Смирненски“; по ул. „Пирот“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Юрий Гагарин“; по ул. „Странджа“ от ул. „Преслав“ до ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Преслав“, ул. „Гергана“, ул. „Ахелой“, ул. „Мадара“; по ул. „Витоша“ от ул. „Янтра“ до ул. „Юрий Гагарин“. 

Подмяна на спирателен кран на ул.“Десислава“ в „Бояна“ ще е причина без вода от 10:00 до 12:00 часа по ул. „Десислава“ от ул. „Герганица“ до ул. „Църковна“, ул. „Скакавица“; по ул. „Герганица“ от ул. „Орешарска“ до ул. „Байкал“; по ул. „Орешарска“ от ул. „Герганица“ до ул. „Севастократор Калоян“.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул.“Железопътна“ в „Орландовци“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228, ул. „Димитър Гущанов“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул.“Клисурчовец“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Чемшир“, ул. „Васил Левски“, ул. „Младен Ангелов“, ул. „Цветна градина“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Латин Колев“ в кв. „Требич“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на ул. „Филип Миланов“, ул. „Владимир Конев“, ул. „Павел Венков“, ул. „Латин Конев“, ул. „Мрахорица“.

Изграждането на ново сградно водопроводно отклонение в местност “Смреката“ в Панчарево налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в местност „Смреката“ ул.2 и ул. 3.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Йосиф Обербауер“ в „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа по улицата. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул.“Войнишко въстание“ във Владая налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Войнишко въстание“ от №68 до № 88.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул.“Дамяница“ в „Карпузица“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Планинец“ от бул. „Цар Борис III“ до ул.“Войводина могила“; по ул. „Войводина могила“ от ул. „Планинец“ до №51.