Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Telus дава 5000 лева стартов пакет за българи, за да се върнат да работят у нас

OFFNews 27 юни 2017 в 14:21 15091 3

Снимка Telus

Служители на компанията разказаха своите причини да се върнат в България.

Аутсорсинг компанията TELUS International Europe стартира кампания за българи, които иска да се върнат да работят у нас. Инициативата е наречена "Мога там. Искам тук" и предлага пакет за преместване от 5000 лева за желаещите да се включат.

Идеята е кампанията да финансира завръщането на 150 българи. Освен финансовия пакет те ще получат самолетен билет, съдействие при установяване, документация и търсене на квартира, както и едномесечно настаняване в хотел при нужда. Кандидатите ще започнат работа в компанията, като могат да изберат между офисите в София и Пловдив.

Условията за кандидатстване са желаещите да са живели в чужбина в последната година, да владеят свободно английски и още един западен език на отлично ниво. Документи се приемат на адрес www.iskamstelus.com.

„Ние искаме да дадем на българите именно това, което им липсва у нас – международна кариера и възможности за развитие в България. Осъзнаваме, че това решение не е лесно и хората, които биха го взели, имат нужда от подкрепа. Поради тази причина решихме да стартираме програма, с целенасочени мерки в подкрепа на връщането на българи от чужбина.", коментира президентът на Telus International Europe Ксавие Марсенак. „Сигурни сме, че всеки от нас има приятели и роднини в чужбина – разкажете им за нашите условия, поканете ги да се върнат вкъщи, като кандидатстват на www.iskamstelus.com и нека заедно докажем, че мечтаната кариера може да се случи в България", добавя той. 

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO  и ITO (аутсорсване/външно изпълнение на бизнес процеси и информационни технологии). В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е член на TELUS International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 служители по целия свят, вкл. Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините. 

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

3

neverland

28.06 2017 в 10:36

Колкото и изтъркано да звучи, но понякога въпросът не опира само до пари(въпреки, че реално всичко е пари).
Инфраструктура, качество на услуги(липса на бюрокрация, ел. услуги, улеснен достъп до...), сигурност, здравеопазване, правораздаване, жизнен стандарт в града/държавата, възможност за професионално развитие, култура.

Та парите са си пари, но понякога 5-те бона(или колкото и да са там) не са достатъчен стимул за да направиш компромис с разбите тротоари и улици, с опашките за елементарни административни услуги, с корупцията, с простотията на всякъде около теб, с престъпността, с безнаказаността.

42249

1

Denis Rizanov

27.06 2017 в 14:31

„КолПойнт Ню Юръп”...
Интересно дали ще има захапали голата кукичка?
Да се върнеш, за да заработиш във "ферма"е много престижно.
:)