Цветан Василев в праймтайма днес, утре и в сряда: Прокуратурата ме рекетира за 15 млн. евро

OFFNews 04 септември 2017 в 17:21 9765 1

Снимка Би Ай Ти

Ново супернапоително интервю даде банкерът изгнаник Цветан Василев заедно със съпругата си Антоанета от белградския си офис. Разговорът ще бъде излъчен от 19,30 часа днес, утре и вдругиден в ефира на Би Ай Ти.

Бившият мажоритарен акционер на фалиралата КТБ обяснява по време на интервюто, че от прокуратурата са му искали 15 милиона евро, за да си реши проблемите у нас след като той вече се е установил в Белград.

"Клан на прокуратурата, който работеше само на финансова основа, имаше предложение: "Дайте едни 15 млн. евро и няма да имате проблеми“, заявява той в интервю за Люба Кулезич.

Василев не посочва имената на прокурорите, които са го рекетирали, но се заканва да ги извади на светло при следващо интервю.

Пред Кулезич той обяснява, че не е бил част от мафията, но бил рекетиран от нея непрекъснато от 2009 г. насам. Годината съвпада с началото на управление на първото правителство на Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

1

Kristiano789

05.09 2017 в 11:10

тоя човек срам няма! окраде държавата обаче си е на принципа, че най-добрата защита е нападението и това си е. нагъл до безобразие.