Quantcast

Цяла нощ без вода в част от "Дружба" 2, на сухо на още 7 места в София

OFFNews Последна промяна на 09 декември 2015 в 06:23 2515 4

"Софийка вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кокиче" в жк. „Лозенец" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа по ул. „Кокиче" от ул. „Милин камък" до ул. „Крум Попов".

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант пред бл. 44 в жк. „Овча купел" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на бл. 44 вх.А и вх. Б, бл. 45. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тангра" в кв. „Орландовци" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа по ул. „Тангра" от ул. „Царево" до ул. „Железопътна".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лилия" в кв. „Горна баня" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Лилия", ул. „Вечерница", ул. „Извора", ул. „Планиница".

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина сълза" в с. Владая , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Момина сълза" от №15 до №27.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лешникова гора" в кв. „Драгалевци" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Лешникова гора" от №117 до №135. 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Обиколна" в кв. „Дружба" 2, се налага спиране на водоподаването от 23:00 часа днес до 06:00 часа утре по ул. „Димитър Пешев" от ул. „Обиколна" до бл. 513. 

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 722 в район „Люлин" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул. 722 №9, Складово-производствена база „Модерно предградие". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.12 2015 в 09:09


Момче, ти май не разбра ни с кого говориш, ни какво става.
Това вече не е кварталната ти пивница.
Сърди се на себе си.

09.12 2015 в 08:57

Ей, старшинка, не си добре с нервите. Аз се бъзикам с твоя фалшив идол Путин, който иска да мине за мъж, а истерично пискаш ти, що така? Може ли да бъде мъж, някой който постоянно лъже. И не само лъже, но и сам се разкрива, че се и хвали – филм си прави даже, за да не остане някой с усещането, че не го е разбрал правилно.
Що за мъж е този, който избива хиляди в Украйна водейки мръсна, подла необявена путинска война и не смее да си признае.
Що за мъж е този, който ни уверява че газопроводите му задължително ще станат, каквото й да става, после сам си ги прекратява.

Спирам дотук, за да не те обърквам повече. Нямам нищо против да ми цъкаш минуси, напротив, кефи ме. Намокрям се от смях, като си те представя по чехлички как да подскачаш около клавиатурата.

Не съм притеснен. Добре съм. Свободен човек съм. Бих искал и България да е добре и също така свободна. За съжаление, не се очертава да е скоро. Начело на правителството е една утка с патка, нещо като много умален Путин, но с още по-ограничени възможности.

Опа, изтървах се, пак споменах малкия с големите комплекси.

Успокой се. Не си прехапвай пръсчетата. Не ми отнемай удоволствието, да цъкаш минуси!

Успех!

09.12 2015 в 07:52

Понеже замесваш името ми, ще ти отговоря.
Нямам представа защо смяташ своя мироглед за универсален. Това, което е истина за тебе, е напълно фалшиво за друг. Твоите разбирания за абсолюта на света, са антипод за друг. Казват му различия в мненията. Сам въпиеш за демокрация в писанията си, но при среща с обратното мнение, първата ти реакция е да повикаш милицията, която да пребие с тояги несъгласните с тебе. В името на демокрацията.
Това е частен сайт, който не се интересува от твоето мнение на праведен обамист, като опозиция на някои си путинисти. Ако смяташ някоя гледна точка като единствено допустима - създай собствен блог, където можеш да бъдеш единствен бог, и да четеш само харесващи ти мнения. Там и определяй политиката на писане, и допустимостта на мненията. Тази платформа може да се опитва да бъде независима, а не угодна на твоето виждане за света.
Обичайната ти терминология, също няма общо с нормалната човешка психика. Приличните хора не говорят така, или поне не публично. Понеже ти, и роднините ти от стадото маймуни прекалихте именно с плюсовете и минусите, освен с цинизмите, отнесохте. Колкото да знаете че освен вашата разпасаност, има и противостояща сила. Възможно – по-силна от вашата, запомни това. Поиграхте си, но се забравихте, и отнесохте шамарите. Сега стойте кротко в ъгъла. Многото плюсове за едните, и многото минуси за другите се оказаха работа на хакерче – аматьорче, а не позицията на тукашната публика. Предполагам че въпроса е изчерпан, поне засега. Съчувствам ти че не в твоя полза, но живота понякога е не какъвто го искаме. Сега в тоя сайт се връща разума, и нормалните разговори. Без твоите комисарски истерии.
А иначе – великодушно ти подарявам правото да се безпокоиш завинаги, или поне докато се мотаеш на това място. Технологията на хващането на истеричния плюсоминусатор няма да ти кажа. Достатъчно е това, че от снощи го няма. Но от мене ще получаваш минуси винаги, когато хуйовиш путкински, или нещо друго такова. Докато схванеш колко голямо може да е хуйлото на жужетата, както и други неудобства. А когато заговориш като нормален човек – може и да спра да те притискам. Засега – не.
Бъди щастлив другаде, става ли?

09.12 2015 в 06:33

OFFNews,

Не направихте нищо, за да прекратите кражбата на никове и манипулациите на оценките, с което сайтът от ден на ден заприличва на арена завладяна от малограмотни и войнстващи инфатили. Вижте камарите от плюсове за коментари на титаните на „мисълта“ и „знанието“ sottozero и Стефан. Примерът е от статията „Ирак: Контрабандният петрол на ИДИЛ минава предимно през Турция“

sottozero 01:02 08 дек 201504
+ 125 - 0
„Така и батко,просто ти и останалите сороси на Шипка сте били от долната страна.“

sottozero 01:36 08 дек 201505
+ 117 - 1
„Еми,по твоите думи,твоите българи на Шипка са били анти-Русия?!?!??!?!Докъде може да пропадне човек:)“

Това потвърждава казаното от мен и това че сте плюли на паметта на предците ни;)

Не че съм изненадан от хора,за които 2кила банани и чифт дънки са смисъла на живота,а прословутите им "ценности" вече не мога да им хвана бройката-днеска са едни,утре други.

Лошото за вас е че сте незначително малцинство,уж сте в нато и ес,ама поради липсата на каквато и да е подкрепа от народа,непрекъснато сте в истерично и прединфарктно състояние в очакване на неизбежния ни славянски съюз;) “

Стефан 01:56 08 дек 201506
+ 105 - 0
„А от дежурния на палубата морски пехотинец с един нищо и никакъв гранатомет, турското външно министерство припада в реанимацията:))
Кво ли ще стане, ако "Москва" разчехли главния калибър на тясното. Като веднъж през 80-те:)) “
===

Мислите ли, че съществуват наистина тези стотина души, които са оценили така възторжено менталните изригвания на двамата путинисти? Подобни интелектуални трудове кичеха сивите стени на градските клозети по времето на НРБ, но силно се съмнявам, че дори и тогава щяха да се намерят за 24 часа сто ценители на клозетното творчество и само един, който да не разбира от такова!

Тук може да се уверите в рекордните им постижения:
http://offnews.bg/news/Sviat-_12/Irak-Kontrabandniiat-petrol-na-IDIL-minava-predimno-prez-Turtciia_603699.html?allr= true&order=ASC#comments