Спират водата на 11 места в София

OFFNews 20 октомври 2015 в 06:05 2471 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище” се налага спиране на водоподаването от 9.00до 19.00 ч. на живеещите по ул. „Оборище” от ул. „Буная’ до бул. „Ситняково”, по ул. „Каймакчалан” от ул. „Буная” до бул. „Ситняково”.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Логачка” в кв. „Бенковски”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 16.30 ч. на живеещите на ул. „Зеленска”, ул. „Оралица”, ул. „Логачка”, ул. „Крушица”, ул. „Календерска”, ул. „Веле Митрев”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 332 в жк „Люлин-8”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на живеещите на ул. 332 и ул. 328.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Искър”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на живеещите на бул. „Васил Левски”, ул. „Стара планина”, ул. „Петра”, бул. „Данаил Николаев”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Горазд” в кв. „Драгалевци”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите на ул. „Св. Горазд”, ул. „Ваклинец”, по ул. „Ябълкова градина” от ул. „Отец Генади” до ул. „Св. Горазд”, ул. „Крушова градина”, ул. „Еловица”, ул. „Кимчовец”, ул. „Гергьовче”, ул. „Ненчо Балкански”. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бялата могила” в кв. „Гниляне”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.30 ч. на живеещите на ул. „Смолничето”, ул. „Лозята”, ул. „Бялата могила”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бeсарабия” в кв. „Христо Ботев”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на живеещите на ул. „Рилска обител”, ул. „Витиня”, ул. „Стоян Попов”, бул. „Ботевградско шосе”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Долна махала” в кв. „Бенковски”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17.30 ч. на живеещите на ул. „Глас народен”, Обрадовски път, ул. „Селска поляна”, ул. „Лазар Михайлов”.

Във връзка с монтаж на водомерни възли в местност „Св. Димитър” в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на живеещите в района на местност „Свети Димитър” – след манастира.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Еделвайс” в с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 ч. на живеещите на ул. „Еделвайс” и ул. „Теменужка”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Панайот Пипков” в кв. „Драгалевци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на живеещите по ул. „Панайот Пипков” от ул. „Христина Морфова” до ул. „Крушова градина”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!