Сигнал до OFFNews: КСБ ни праща готови лозунги, искат да се включим в партиен протест

OFFNews 17 май 2022 в 11:27 6856 3

асфалт
Пътно строителство.

Камара на строителите в България (КСБ) призовава членовете си за участие в партиен протест и им е разпратила предварително подготвени лозунги, с които да се включат в т. нар. "национален протест", насрочен за утре.

Това разкри читател на OFFNews, който е служител на строителна компания, в която също са получили подробен инструктаж от камарата, чиито членове прибираха многомилионни поръчки по времето на ГЕРБ.

"Смятам, че е важно да се покаже на обществото как подобни протести се организират и как организации, които би следвало да бъдат надпартийни се използват за постигането на политически цели. Особено интересен е единият от прикачените файлове, който предоставя на желаещите да протестират предварително подготвени текстове за лозунги! Освен, че това е унижение за интелигентността на хората, в текстовете явно личи тенденциозно отношение към една определена партия, което не би следвало да е допускано от централното ръководство на Камарата на строителите в България", пише ни нашият читател, пожелал анонимност.

Според него писмото-покана, също така явно приканва "да бъдат мобилизирани и служители от ръководствата на компаниите, което е чиста проба намеса в личната сфера на служителите и техните човешки свободи".

А ето и списъка на лозунгите, които КСБ е утвърдила за утрешния протест:

НЯМА ВРЕМЕ! ИНДЕКСАЦИЯ СЕГА!

ИНФЛАЦИЯ СЕ БОРИ С ИНВЕСТИЦИИ

БЕЗ БИЗНЕС, НЯМА ДЪРЖАВА

СТИГА ОБЕЩАНИЯ, ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ

ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА?

ТАКА ЛИ СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ПРОМЯНАТА?

ПРОМЯНАТА НИ ДОВЕДЕ ДО ТУК

СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА НЕУДОБСТВОТО - ДЪРЖАВАТА Е В РЕМОНТ

СТРОИТЕЛ НЕ Е МРЪСНА ДУМА!

ЩЕ ЗАЩИТИМ ВСЕКИ НАШ СЛУЖИТЕЛ!

СЛУЖИТЕЛИТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО НИ БОГАТСТВО!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

110

3

Перпендикуляр

17.05 2022 в 12:43

Всеки ден, в който не "печелят" обществени поръчки, големите фирми, израсли под крилото на ГЕРБ, просто губят! Губят това, което вече са калкулирали като "тяхна печалба"! Как някой ще си позволи да не им даде ТЕХНИТЕ пари?

-8580

2

ГЕРБ и ДПС организират тези продажни антидържавни протести.

4038

1

Moirae

17.05 2022 в 11:38

...както се говори и знае навсякъде особено от нормалните малки и средни бизнеси. Затова не ставайте инструмент на привилегированите и инсталирани от ГЕРБ "големци". Те си изпълняват партийните поръчки, като връщанка - благодарност за скъпите коли и куп несправедливи облаги за сметка на всички нас.
 
X

Да помогнем на украинските деца!