Рокади на върха на дъщерни фирми на „Трейс Груп Холд“

OFFNews 16 юли 2014 в 15:44 12451 1

Промени в ръководството на свои дъщерни фирми обяви една от най-големите строителни фирми „Трейс груп холд“ в писмо до Комисията за финансов надзор и Българската фондова борса.

От състава на Съвета на директорите и като изпълнителен директор на „Пи Ес Ай” АД е освободен Латьо Манахилов Латев.

За изпълнителни директори са избрани Галин Николаев Михайлов и Георги Илиев Иванов.

Михайлов е председател на Съвета на директорите на „Пи Ес Ай” АД, член е на СД на „Трейс Груп Холд” АД и управител на „Трейс Транс” ЕООД.

Инж. Георги Иванов е завършил ВСУ ”Л. Каравелов”- София, специалност „Промишлено и гражданско строителство”. През 2003 г. започва работа в „Стар Сити” ЕООД като технически ръководител. От 2005 г. до 2007 г. последователно работи във фирмите „Вайбау”- Германия, и „Сиком плюс” ООД. От началото на 2008 г. е в структурата на „Трейс Груп Холд” АД.

Инж. Иванов е бил ръководител на проекти като „Разширение на столичното метро в участъка от бул. ”Патриарх Евтимий” до бул. ”Черни връх” и „Допълнително проектиране и строителството на обект: Път ІІ-18 „Софийски околовръстен път в участъка от км 59 400 до км 61 629.18 и от км 0 000 до км 0 780”. Работил е по проекта за рехабилитация на път II-34 Плевен – Никопол. Бил е ръководител на обект "Изграждане на състезателно трасе за мотокрос фристайл на територията на спортна зала "Арена Армеец".
Промяна има и в „Родопа Трейс“ ЕООД. На 2 юли дружеството е преобразувано в ЕАД, а собствеността е 100% на „Трейс Груп Холд“ АД.

Дружеството се управлява от Съвет на директорите в състав Янко Куманов, Живко Илиев Недев и Мария Петрова Сурчева. За изпълнителен директор е избран Янко Куманов, който управлява дружеството от 2000 г. Янко Куманов е със средно техническо образование „Строителство и архитектура” и висше образование, специалност „Държавно управление и администрация”.

Живко Недев работи в структурата на „Трейс Груп Холд” АД от 2010 г. и ръководи дейностите по договори за изпълнение на ТРП и ЗП на републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ София, ОПУ Ловеч, ОПУ Стара Загора, ОПУ Смолян. Член е на СД на „Трейс Кърджали” АД.

Мария Петрова Сурчева е завършила Икономически университет, гр. Варна, специалност „Маркетинг и мениджмънт”. Работила е последователно в „Бейт” АД, „Кавен Ирадис” ООД „Кавен Орбико” ООД на позиции счетоводител, старши счетоводител и главен счетоводител. В структурата на „Трейс Груп Холд” АД започва през 2008 година като счетоводител, а от 2011 г. е главен счетоводител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!