Рокади на върха на дъщерни фирми на „Трейс Груп Холд“

OFFNews Последна промяна на 16 юли 2014 в 15:44 11549 1

Промени в ръководството на свои дъщерни фирми обяви една от най-големите строителни фирми „Трейс груп холд“ в писмо до Комисията за финансов надзор и Българската фондова борса.

От състава на Съвета на директорите и като изпълнителен директор на „Пи Ес Ай” АД е освободен Латьо Манахилов Латев.

За изпълнителни директори са избрани Галин Николаев Михайлов и Георги Илиев Иванов.

Михайлов е председател на Съвета на директорите на „Пи Ес Ай” АД, член е на СД на „Трейс Груп Холд” АД и управител на „Трейс Транс” ЕООД.

Инж. Георги Иванов е завършил ВСУ ”Л. Каравелов”- София, специалност „Промишлено и гражданско строителство”. През 2003 г. започва работа в „Стар Сити” ЕООД като технически ръководител. От 2005 г. до 2007 г. последователно работи във фирмите „Вайбау”- Германия, и „Сиком плюс” ООД. От началото на 2008 г. е в структурата на „Трейс Груп Холд” АД.

Инж. Иванов е бил ръководител на проекти като „Разширение на столичното метро в участъка от бул. ”Патриарх Евтимий” до бул. ”Черни връх” и „Допълнително проектиране и строителството на обект: Път ІІ-18 „Софийски околовръстен път в участъка от км 59 400 до км 61 629.18 и от км 0 000 до км 0 780”. Работил е по проекта за рехабилитация на път II-34 Плевен – Никопол. Бил е ръководител на обект "Изграждане на състезателно трасе за мотокрос фристайл на територията на спортна зала "Арена Армеец".
Промяна има и в „Родопа Трейс“ ЕООД. На 2 юли дружеството е преобразувано в ЕАД, а собствеността е 100% на „Трейс Груп Холд“ АД.

Дружеството се управлява от Съвет на директорите в състав Янко Куманов, Живко Илиев Недев и Мария Петрова Сурчева. За изпълнителен директор е избран Янко Куманов, който управлява дружеството от 2000 г. Янко Куманов е със средно техническо образование „Строителство и архитектура” и висше образование, специалност „Държавно управление и администрация”.

Живко Недев работи в структурата на „Трейс Груп Холд” АД от 2010 г. и ръководи дейностите по договори за изпълнение на ТРП и ЗП на републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ София, ОПУ Ловеч, ОПУ Стара Загора, ОПУ Смолян. Член е на СД на „Трейс Кърджали” АД.

Мария Петрова Сурчева е завършила Икономически университет, гр. Варна, специалност „Маркетинг и мениджмънт”. Работила е последователно в „Бейт” АД, „Кавен Ирадис” ООД „Кавен Орбико” ООД на позиции счетоводител, старши счетоводител и главен счетоводител. В структурата на „Трейс Груп Холд” АД започва през 2008 година като счетоводител, а от 2011 г. е главен счетоводител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.07 2014 в 16:47

1. Означават ли тези размествания, че „Трейс Груп Холд” АД ще си оправи всички пътища, които е строила досега некачествено?
2. Означават ли тези размествания, че всичкото досега некачествено изпълнено строителство от „Трейс Груп Холд” АД ще бъде ремонтирано със средства на тази "голяма фирма"?
3. Означават ли тези размествания, че „Трейс Груп Холд” АД оттук насетне ще спре с некачественото строителство?