Проблем с фактурите на "Софийска вода", шефът на КЕВР сред потърпевшите

OFFNews Последна промяна на 05 юни 2015 в 14:55 5513 2

Снимка БГНЕС - архив

Фактури на "Софийска вода" не стигат до клиентите, сметките се търкалят из входовете. От дружеството са наложили санкция на фирмата, която доставя до потребителите.

От дейността на фирмата недоволство изрази и председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов, който също се оказа потърпевш, съобщи БНР. 

Аз съм живущ в един 20-етажен блок, има пощенски кутии за всеки от потребителите. Тази фирма, нейните служители, хвърлят един топ фактури, изготвени от "Софийска вода", аз нямам времето да търсят измежду 115 собственици къде ще се намери фактурата за Иван Иванов. Отговорността затова обаче носи "Софийска вода", която е подписала този договор, обясни Иванов. 

Любомир Филипов от "Софийска вода" потвърди, че има проблем с доставката на фактурите и съобщенията на дружеството. "Оправданието им е, че нямат осигурен достъп до входовете. Ние не приехме това тяхно становище, поради което на фирмата е наложена санкция, тоест, ние се опитваме да подобрим работата на тази фирма", обясни той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!