Първи годишни награди на Българската аутсорсинг асоциация

OFFNews 17 юни 2016 в 22:40 5108 0

15 награди в първото издание на Bulgarian Outsourcing Excellence Awards връчи Българската аутсорсинг асоциация на официална церемония в „Хилтън София“.

Аутсорсинг компания на годината в първото издание на наградите на Българската аутсорсинг асоциация стана A Data Pro.

При оспорвана конкуренция второто място си разделят Sofica Group и Telus International.

Scale Focus e компанията, която завоюва третото място в най-тежката категория.

Иновативна компания на годината е Concentrix. Фирмата печели и втора награда в категорията заедно с InterConsult Bulgaria. Третата награда е за C3i Healthcare Connections.

Аутсорсинг работодател на годината е A Data Pro. Второто място е за Telus International, а третото за Scale Focus.

Център за споделени на услуги на годината на първото издание на българските награди на аутсорсинг индустрията стана Unify.

Българската аутсорсинг асоциация отделя специално внимание на един от основните фактори за стабилността и напредъка в индустрията – качествените и съобразени с изискванията на сектора бизнес сгради.

В тази категория решението бе взето чрез избор между членовете на асоциацията, които гласуваха носител на отличието „Аутсорсинг бизнес сграда на годината“ за European Trade Center.

„Аутсорсинг град на годината“, чиято цел е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университет за създаването и развитието на най-добри условия за растеж на сектора в конкретния град се присъжда на Пловдив.

Българската аутсорсинг асоциация присъди и една специална награда в тази категория за Бургас – „Град с най-голям потенциал за аутсорсинг растеж“.

Българската аутсорсинг асоциация даде настолен пример за смисъла на изнасяне на специфични бизнес и консултантски процеси като аутсорсна процеса по оценяване на първите годишни аутсорсинг награди на 7 водещи имена в сектора:

Айдриан Куейл, Управляващ партньор в Avasant Europe и член на Консултативния съвет на Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания

Пол Харт, Старши управляващ консултант за UK Relationship Alignment & Governance Practice

Рой Рахмамимов, Асоцииран директор, Стратегически инициативи Ernst & Young LLP

Проф. Илън Ошри, Професор Технологии и глобализация на Loughborough University

Гари Слейд,Генерален директор, Europe, Concentrix

Анураг Сривастава, Директор Практика в Everest Group

Сара Бърнет, Вицепрезидент Проучвания в Everest Group

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови