От днес може да вземете винетки 2023 онлайн и в търговската мрежа на Vivacom

Потребителите, закупили винетка от Vivacom, получават потвърждение при нейното активиране и напомняне при изтичането ѝ

OFFNews 11 януари 2023 в 14:27 766 0

винетка
Всички, които имат нужда от годишни, месечни и уикенд винетки, сега могат да се сдобият с тях бързо, лесно и удобно от Vivacom.

Всички, които имат нужда от годишни, месечни и уикенд винетки, сега могат да се сдобият с тях бързо, лесно и удобно от Vivacom.

Всеки, който го направи, веднага получава потвърждение на посочения от него имейл и мобилен номер, че тя е активирана, а когато винетката изтича, получава напомняне от оператора. Валидността на винетката може да се проверява по всяко време на vivacom.bg и в Pay by Vivacom. Информация за видовете винетки вижте тук.

Всеки, който иска да закупи винетка от Vivacom, може да го направи в магазините, на сайта vivacom.bg или чрез дигиталния портфейл Pay by Vivacom. Винетките се предлагат по обявените от АПИ цени, като добрата новина за водачите на автомобили е, че от началото на 2023 година тези цени са по-ниски.

Vivacom е представител и разпространител на електронни винетки в партньорство с „Диджитол Смарт Инфраструктура“ АД (Digitoll).

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. Виваком България ЕАД е доставчик на приложението Pay by Vivacom и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за Виваком България ЕАД.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови