Остават на сухо в части от София в деня на водата

OFFNews 22 март 2016 в 06:04 2592 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, когато е Световният ден на водата. 

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Нишава" в жк "Стрелбище" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19.30 ч. по ул. "Кестенова гора" от ул. "Хайдушка гора" до ул. "Нишава", по ул. "Нишава" от ул. "Руен" до ул. "Твърдишки проход", по ул. "Руен" от ул. "Нишава" до ул. "Роженски проход".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Арчарица" в жк "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. по ул. "Никола Войновски" от ул. "Кап. Георги Мамарчев" до ул. "Уошбърн", ул. "Арчарица".

Реконструкция на уличен водопровод на ул. "Димитър Пенев" в с. Панчарево налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на ул. "Ленището", ул. "Руджери", ул. "Елин Пелин", по ул. "Самоковско шосе" от ул. "Елин Пелин" до ул. "Юрий Гагарин" и община "Панчарево".

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателен кран на ул. "Георги Бенковски" в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на ул. "Христо Ботев", ул. "Александър Стамболийски", ул. "Балевица", ул. "Георги Бенковски", ул. "Околовръстна", ул. "Цар Симеон".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Божур" в с. Долни Пасарел налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на ул. "Божур", ул. "Акация", ул. "Дъбова Кория", по ул. "Искър" от №10 до №24, ул. "Щъркелови гнезда".

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кумарица" в кв. "Кумарица" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. по ул. "Кумарица" от ул. "Хаджи Димитър" до ул. "Деко Бебев".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки