Остават на сухо части от София

OFFNews 07 декември 2015 в 06:03 2887 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водонабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове в с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на с. Горни Богров; с. Яна; с. Желява и гр. Бухово. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Владимир Вазов“ в кв. „Васил Левски“ Г, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на живеещите в района.

Във връзка с подмяна на водомерен възел до бл. 2 в жк. „Дружба“ 1, се налага спиране на водоподаването от 11:30 до 14:30 часа на живеещите в района на бл. 2- висока зона.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Опълченец“ в кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа по ул. „Райловско градище“ от ул. „Равнище“ до ул. „Люлинска котловина“.

Във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Костенски водопад“ в кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на ул. „Костенски водопад“, бул. „Тодор Каблешков“, ул. „Акад. Георги Наджаков“ и река Драгалевска. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!