Научете 5-те стъпки към златното съдържание с Борил Богоев

ОFFNews Последна промяна на 27 май 2015 в 16:28 2697 1

Лектор на деветото издание на семинар Интернет маркетинг с нулев бюджет ще бъде онлайн предприемачът и истински маркетинг виртуоз - Борил Богоев.

Ето какво сподели той преди обучението на 3-ти юни:

“Съдържанието е много мощен фактор за предразполагане на потенциалните клиенти, за изграждане на авторитет и за генериране на продажби. То буквално е златно за нас”.

Ключовите моменти при създаване на златно съдържание:

1. Аудитория: Да знаем за кого пишем, да го познаваме и да пишем за него. Не можем да имаме просто "хубаво съдържание" за всеки.

2. Цел: Да знаем какво искаме да постигнем с това съдържание. Да продадем? Да убедим? Да предразположим?

3. Формат и структура: Да изберем дали съдържанието да бъде блог пост, доклад, електронна книга, видео, инфографика. Всеки от форматите има специфични изразни средства и особености.

4. Тайминг: Трябва да изберем добре момента, в който представяме това съдържание на аудиторията, така че да постигнем желания ефект.

5. Канал за комуникация: И, разбира се, важно е внимателно да изберем канала за комуникация - блог, социални мрежи, имейл - за да достигне съдържанието ни до целевата аудитория.

Какво още ще сподели Борил ще научим на 3-ти юни в Essence Center, София.

До 2 юни е активна и промоция за регистрация на 2-ма души - регистрирайте втори участник със „Стандартен билет“ и ще получите 50% отстъпка от цената на неговия билет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.08 2015 в 13:53

Хора, не се доверявайте на този човек - не заслужава нито една стотинка!
Изключително съм недоволен от така прехваления Борил Богоев. Никакво лично отношение, заучени клишена и цитати от книги - нищо повече!
Не мисля, че е полезен за фирми, които имат нужда от маркетинг - може е полезен да ти каже две три разумни приказки, но те дори няма да са персонализирани към конкретния случай!
 
X

Парламентът на живо