НАП-София с нов шеф от днес

OFFNews 15 април 2019 в 13:19 4068 0

Зам.-директорът на НАП София Андреана Галчева поема агенцията в столицата. 

Назначението е факт от 11 април със заповед на изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова, до провеждане на конкурс. Промяната следва избирането на предишния директор Илиана Христова от Народното събрание за заместник-председател на Комисия за финансов надзор. 

Андреана Галчева е завършила „Счетоводство и контрол“ с квалификация магистър по икономика в Стопанска академия „Д.А. Ценов“ – Свищов. Постъпва в НАП през 1999 г. като данъчен инспектор в данъчна служба „Лозенец“, където остава до 2008 г. През следващите 5 години работи като ръководител на екип, а впоследствие и началник на отдел „Ревизии и проверки“ в дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители“. От юли 2013 г., след успешно издържан конкурс, става заместник териториален директор на ТД на НАП София с ресор „Контрол“, „Държавни вземания“ и „Събиране“. 

След 20 години заедно ние се познаваме добре, гледаме в една посока, добър екип сме и ще продължим да следваме идеите си с усърдие и последователност, заяви пред колегите си Галчева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови