Quantcast

На 7 места в столицата ще бъдат без вода днес

OFFNews Последна промяна на 11 май 2016 в 08:07 1748 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Русалийски проход" в кв. "Хладилника" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 ч. по ул. "Русалийски проход" от бул. "Черни връх" до ул. "Банат".

Заради направа на връзка между съществуващ и новоизграден уличен водопровод на бул. "Пенчо Славейков" в кв. "Крива река" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. по бул. "Пенчо Славейков" от ул. "Разслатица" до ул. "Люлин планина".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 639 в кв. "Горна баня" налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на ул. 639, ул. "Бойчо Бойчев", ул. 640, ул. "Димитър Чинтулов".

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Рачка" в кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 15.00 ч. по ул. "Рачка" от ул. "Народен герой" до ул. "Ливада".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кронщадт" в кв. "Модерно предградие" ще е причина за спиране на водоподаването от 9.30 до 13.30 ч. по улицата. 

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Врачанска" в с. Негован се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 13.30 ч. на ул. "Лъката", ул. "Белите брези", по ул. "Врачанска" от ул. "Васил Левски" до ул. "Лъката".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Илия Манов" в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19.30 ч. на клиентите на ул. "Братя Ламброви", ул. "Богдан Манолов", ул. "Димитър Тошков", ул. "Славе Турчов", ул. "Веско Ваклинов", ул. "Димитър Тошков", ул. "Илия Манов" 125.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !