Лидл кани гимназисти на работа през лятото

OFFNews 20 април 2017 в 13:59 4274 4

Работа за ученици от 11 и 12 клас през лятото предлага Лидл България. Документи се приемат от днес до 10 юни, а изискването е гимназистите да са навършили 18 години. 

Компанията обявява началото на своята платена лятна практикантска програма. Желаещите могат да изпратят автобиография и мотивационно писмо на jobs.lidl.bg. 

„Като отговорен бизнес и работодател, вярваме, че една от най-важните ни роли е да помагаме на младите да стартират своята успешна кариера тук, в България. За трета поредна година ние им предлагаме платена лятна практика, но и възможността да натрупат опит, който ще им бъде от изключителна полза за бъдещето им професионално развитие“, сподели Милена Драгийска, Главен изпълнителен директор на Лидл България.

Освен конкурентно заплащане, за периода на практиката одобрените кандидати ще получават ваучери за храна на стойност 60 лева. Практикантите ще имат и ментор, който ще им помогне да се интегрират в екипа на компанията. На успешно завършилите програмата Лидл България ще предостави и още една възможност – те ще могат да участват в конкурс за есе на тема „Лидл отвътре и отвън“, като победителят ще спечели месечна стипендия за първата си година като студент. Класиралите се на второ и трето място ще получат ваучери за пазаруване в магазините на веригата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10372

2

elbarbudo

20.04 2017 в 14:52

В каква сфера ще се развиват младите? Като оператор на каса или оператор на палетоповдигачна машина?

14469

1

случайно прочетох

20.04 2017 в 14:29

„Като отговорен бизнес и работодател, вярваме, че една от най-важните ни роли е да помагаме на младите да стартират своята успешна кариера тук, в България."

Голяма кариера!Няма що!