Quantcast

Лидл България започва строеж на стотния си магазин

Поне 5 нови обекта планира да открие веригата през 2020 година

OFFNews Последна промяна на 23 октомври 2019 в 15:11 3818 0

Лидл България започна строежа на 100-ия си магазин в страната. Юбилейният магазин ще отвори врати в столичния кв. Княжево в началото на следващата 2020 година, когато компанията ще има и още един повод за празнуване – своята 10-та годишнина на българския пазар. Новият филиал ще предложи всички характерни за Lidl предимства – удобна локация, обширен паркинг, простор и уют, лесна и удобна подредба на стоките, както и богато портфолио от висококачествени продукти с оптимално съотношение качество-цена.

Лидл България ще продължи своята експанзия, обявяват от компанията. Догодина компанията ще бъдат открити поне 5 нови обекта, като фокусът отново ще бъде върху по-големите градове и Черноморието.

През 2019 отвориха врати общо 7 Lidl магазина, като част от тях бяха в напълно нови локации, като Св. св. Константин и Елена, Поморие и Царево. В София компанията откри 3 магазина в по-централни райони.

Едновременно с това, Lidl продължава да инвестира и в реновирането на настоящите си магазини. Програмата за реновиране включва общо 60 магазина, като през 2019 са реновирани и последните 18 обекта. Модернизацията е в посока повече простор и комфорт за клиентите и служителите, внедряване на съвременна техника и оборудване, както и цялостна подмяна на осветлението с енергоспестяващо LED осветление с цел подобряване на енергийната ефективности др.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !