Кольо Парамов: Станишев и ДПС ще изхарчат парите на България до февруари

OFFNews 08 декември 2013 в 17:10 7735 18

Кольо Парамов. Снимка:БГНЕС
Кольо Парамов. Снимка:БГНЕС

 

Станишев и ДПС ще изхарчат парите на България до февруари, заяви Кольо Парамов в предаването "Тази неделя" по Нова телевизия тази вечер.

Напомняйки за времето на Жан Виденов, той заяви:

"В голямата политика нещата са ясни. Аз пет месеца говоря против Станишев и против тази комбинация с ДПС, защото ще пропилеят за втори път финансовия стабилитет на България. И от тази гледна точка начинът, по който те разпределят бюджета, по който харчат, по който плануват и реализират цялата финансова програма ние ще се окажем в края на февруари без пари като държава", заяви Парамов.

Той отново потвърди казаното в интервю за OFFNews - че Първанов е бил подслушван по разпореждане на Станишев. "Той първо подслушва мен и по прихващането при мен стана прихващането с него (Първанов - бел. ред)", каза Парамов.

Парамов обясни как е станало това.

Ние, като социалдемократи и всички, които искат промяна и отделяне от Станишев, се заехме да се съберем и направим възможното, щото БСП да получи някакъв човешки облик. Аз бях човекът, който пое ангажимента да се свързва с Първанов и направих всичко възможно, за да бъде преодоляна зависимостта от Станишев. Оказа се, че те няма да се спрат пред нищо, каза Парамов.

Според него Първанов е човекът, който може да донесе промяна в левицата и да бъде обединител.

Ние можем да разчитаме сега само на Първанов, защото той не допусна елементарната живковизация, която допусна Станишев, каза той.

Той категорично отрече изявленията му да имат нещо общо с ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews