Кутев: Кольо Парамов изпълнява поръчка на ГЕРБ

Елица Мартинова 03 декември 2013 в 13:14 6673 46

Антон Кутев Снимка: БГНЕС

Снимка БГНЕС

Антон Кутев Снимка: БГНЕС

 

Със скандалните си твърдения, че Сергей Станишев подслушва Георги Първанов Кольо Парамов изпълнява политическа поръчка на ГЕРБ, каза в кулоарите на парламента депутатът на "Коалиция за България" Антон Кутев.

"Налудничаво. Човекът или има очевидна политическа поръчка, или започва да се отмества от реалните действия. Да твърдиш, че Сергей Станишев бил подслушвал Първанов - това е и смешно, и налудно, и изобщо - на човека нещо му се случва явно", бяха думите на социалиста.

Попитан какво ще каже за думите на Парамов, че разполага с доказателства за твърденията си, Кутев отговори: "Милият той!".

Социалистът бе категоричен, че в редиците на "Коалиция за България" няма опасение за нерегламентирано подслушване. Според Кутев тези притеснения са се изпарили с мандата на ГЕРБ.

"Нямам опасение за това, че се подслушва нерегламентирано. Правим всичко възможно и такива са заявленията на вътрешния министър - че в момента се подслушва регламентирано. Не съм видял никакви доказателства за обратното", посочи Антон Кутев.

Според него Парамов изпълнява политическа поръчка на ГЕРБ, които се опитат да изместят вниманието от факта, че Георги Марков напуска редиците им.

"Това е опит да се отмести фокусът от сериозните проблеми. Те са загубили един човек, това започва да мирише на разпад. Когато има разпад, наистина мирише. Резултатът е, че те се опитват да отклонят вниманието и да ни занимават с глупости", каза Антон Кутев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!