КФН пусна телефон за консултации за гражданите и бизнеса

OFFNews 16 октомври 2017 в 17:21 4068 0

Консултации по отношение на застрахователните и пенсионноосигурителните дружества, търговията на капиталовия пазар и боновите книжки от масовата приватизация и други ще дават сътрудници на Комисията за финансов надзор на гражданите. Предоставянето на новата услуга започна днес, 16 октомври.

Тя е насочена преди всичко към потребителите на финансови услуги в небанковия финансов сектор, но също така и към бизнеса.

Телефонният номер е 0800 40 444, хората могат да се обаждат от 9 до 17.30 ч. в работни дни.

Служителите ще приемат запитвания и от компании в секторите, за които отговаря комисията. Сътрудниците на Информационния център ще посрещат и гражданите, които идват с въпроси на място в КФН.

Екипът на Информационния център на КФН е избран измежду най-изявените студенти от финансовите, икономически и юридически специалности на няколко университета след интензивно специализирано обучение и положен изпит. 

С откриването на този център КФН ще защитава още по-ефективно потребностите на потребителите на финансови услуги, които ще могат да получават бърз и компетентен отговор на широк кръг от въпроси, се казва в прессъобщение на КФН.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!