Quantcast

Имаме положителна новина от БДЖ: Закачат ремонтирани вагони на влаковете

OFFNews Последна промяна на 19 февруари 2019 в 14:45 3416 0

Най-накрая „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД се отчете с положителна новина. Компанията обяви, че е започнала поетапно обновяване на вагоните в съставите на пътническите и бързите влакове.

Подобренията са в резултат на успешно реализираната ремонтна програма за извършване на капиталови и средни ремонти на вагони, собственост на националния железопътен превозвач.

До момента вече напълно са обновени 25 вагона, които са включени към композициите на влаковете по основните направления в страната. Плановете на дружеството са до края на 2019 г. след извършен ремонт да бъдат включвани в експлоатация до 15 вагона на месец.

В желанието си максимално бързо ремонтираните вагони да бъдат включени в експлоатация, „БДЖ - Пътнически превози” ЕООД предварително се извинява на своите клиенти, в случай на забелязани пропуски или следи от скорошно извършени ремонти и освежаване.

От компанията са категорични, че с ускорената ремонтна програма значително ще се подобрят условията за пътуване във влаковете. Именно в тази посока са насочени усилията на новия мениджърски екип в БДЖ, посочват от държавното дружество.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !