И бензиностанция на "Цариградско" остава без вода

OFFNews 29 октомври 2015 в 06:08 2113 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зорница“ в с . Волуяк се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на живеещите по ул. „Зорница“ от ул. „Минзухар“ до гара Волуяк, ул. 50, ул. 41, ул. „Детелина“ и гара Волуяк. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Розова долина“ в жк . „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на живеещите на ул. „Калиакра“, ул. „Лозенец“, ул. „Розова долина“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софроний Врачански“ в жк . „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на живеещите в по ул. „Софроний Врачански“ от ул. „Струга“ до ул. „Беласица“, по ул. „Беласица“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Черни Лом“. 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Висо“ във вилна зона „Врана-Лозен-Триъгълника“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на живеещите във вилна зона „Врана-Лозен-Триъгълника“, бул. „Цариградско шосе“ от №166 до ул. „Околовръстен път“, Институт по генетика „Академик Дончо Костов“, Магазин „Самсунг“, хотел“Черната котка“, бензиностанция „Лукойл“, Център за гуми“Диана“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Новачки“ в кв . „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на живеещите  на ул. „Новачки“ – нечетни номера, по ул. „Логачка“ от ул. „Новачки“ до ул. „Крушица“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Болнична“ в гр . Бухово се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите на ул. „Стефан Витков“, ул. „Сан Стефано“, ул. „Андрей Стоичков“, ул. „Болнична“. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Отец Паисий“ в кв . „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите на ул. „Тракийска могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Зорница“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева“ в кв . „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на живеещите по ул. „Мара Бунева“ от ул. „Съзнание“ до ул. „Кирил Пърличев“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!