Годишните финансови отчети ще се подават и в 13 офиса на НАП - София до края на юни

OFFNews Последна промяна на 01 юни 2018 в 17:05 5015 0

От понеделник, 4 юни, до 30 юни 2018 г. годишните финансови отчети (ГФО) ще могат да бъдат подавани освен в Агенция по вписванията и в 13 офиса на Националната агенция за приходите в София, съобщиха от Агенцията по вписванията.

Гражданите, които ще се възползват от тази възможност, трябва да представят в НАП пълния пакет от документи, необходими за обявяване на годишните финансови отчети в Търговския регистър, включително и документ за платена такса от 40 лв. Заявления за подаване на годишни финансови отчети от фондации, сдружения, читалища и акционерни дружества, няма да се приемат от служителите в изнесените офиси.

В офисите на НАП в столицата ще бъдат обособени работни места за служителите на Агенция по вписванията, които ще обслужват клиенти, подаващи ГФО, допълват от двете ведомства.

Новата услуга стана възможна след като ръководителите на двете ведомства Зорница Даскалова и Галя Димитрова подписаха споразумение, за да облекчат обслужването на клиенти в периода преди изтичане на крайния срок за подаване на финансови отчети.

Списък на Териториалните структури на НАП в столицата, в които ще могат да се подават годишните финансови отчети:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X