Quantcast

Дачев: За бизнеса по-опасни от убийствата са присвояванията на фирми с фалшиви документи

OFFNews Последна промяна на 12 януари 2016 в 21:40 7327 4

Снимка Булфото

Бизнесменът Красимир Дачев.

"За бизнеса далеч по-страшни от убийствата са присвояванията на фирми с фалшиви документи", заяви пред bTV бизнесменът Красимир Дачев.

Той поиска бързо разкриване на убийството на собственика на модна къща "Агресия" Александър Антов или оставка на министъра на вътрешните работи.  Според него нещата не стават с декларации, трябват промени, но нито политиците имат желание да се променят, но нито структурите, от които зависи откриването на убийствата, имат такова желание.

По повод искането на работодателската организация КРИБ до Бойко Борисов бързо да бъде разкрито убийството на Александър Антов или вътрешният министър Румяна Бъчварова да подаде оставка, Дачев заяви, че не трябва да се правят прибързани изводи.

Той предположи, че в убийството на собственика на модна къща "Агресия" може да е замесена жена, че е възможно да е убийство от ревност.

„Аз съм против убийствата, но е глупаво такава прибързана реакция. Връзката може да не е бизнес, защо не любовна история. Защо изключвате варианти, които разследващите не изключват. Има нова жена в къщата, тя е дошла от някъде, не е дошла от луната”, обяви бизнесменът.

Според него по-страшни са и по-често стават документалните кражби във фирмите, които се правят чрез частните съдия изпълнители, чрез регистъра по вписванията. "Най-рафинираният начин да откраднеш нечий бизнес е чрез съдебната система", допълни той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2016 в 07:24

Ето как се разпространяват публично сред младите новите ценности от един "бизнесмен", с душа изпразнена от енергията на парите, за когото човешкият живот е без стойност.

13.01 2016 в 05:26

Бизнесмен та дрънка... ако му кажат дай си бизнеса или те трепим... Дачев избира второто без да се замисли... аре марш от тука

13.01 2016 в 04:48

Министър Екатерина Захариева обяви че човека има чист и на светло бизнес.
Само дето е продал фирмите на Петко Васков.
Това са общо 5 дружества - 3 от които започват с "Вотан", първата фирма, с която Антов започва да развива марката. Останалите са "Росарт", както и "Карло каддео". На името на Антов остава единствено фирмата му - едноличен търговец. Дъщеря му Мая пък основава през 2013 г. "Маринели билд", която през 2014 г. има едва 11 000 лв. приходи и генерира загуба от 15 000 лв. Там пълномощник и управител е баща й Александър Антов.

Не е ясно кой стои зад Петко Митов. Преди да придобие дружествата на Антов, фирмите за кратко минават през ръцете на трима души бушони - 30-годишните Мила Асенова Дишова и Йорданка Асенова Дишова, както и на 25-годишния Цветелин Бориславов Първанов от столичния жк "Хаджи Димитър".

НА ТОВА ВИКАМ ЧИСТ И НА СВЕТЛО БИЗНЕС!!!

13.01 2016 в 00:19

А инсценираните фалити не са опасни така ли???