БНБ за Искров и дуета с Цветан Василев: Това не влияе нито на него, нито на нас

OFFNews Последна промяна на 24 април 2015 в 13:13 2274 9

"Използваме случая още веднъж да заявим, във връзка с излъчен видеоклип в предаването „Господари на ефира”, че управителят на БНБ няма да се поддаде на каквито и да е опити за натиск и отклоняване на общественото внимание и във всичките си действия се е ръководил от върховенството на закона."

Това се казва в прессъобщение на БНБ по повод дуета на управителя на БНБ Иван Искров със собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев.

Запис от изпълнението бе предоставен от адвоката на банкера на предаването "Господари на ефира" по Нова тв и излъчен снощи.

От него се вижда как обвиняемият по делото "КТБ" и управителят на Централната банка пеят прегърнати народната песен "Назад, назад, моме Калино".

Партито е било в началото на 2014 г.

Преди дни банкерът Цветан Василев обяви за наличие на зависимости на управителя на БНБ Иван Искров от прокуратурата, "за да не станат обществено достояние замразени разработки, свързани с него и с преводи към банка на остров, чиято централа е в Африка?! Или пък за друга забежка на гуверньора, забелязана от бдителните очи на тези, към които е "пришита" прокуратурата", обяви финансистът.

От своя страна управителят на БНБ Иван Искров пък посочи, че КТБ е източена и още от есента обвинява бившия си приятел, че е изпълнил поръчка на ДПС и прокуратурата за срутването на банката.

В коментар по случая от БНБ днес пишат още: "Никакви събития от неофициален характер, сред поканените на които е бил и управителят на БНБ, не са влияели и няма да повлияят на принципната и последователна позиция на централната банка".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.04 2015 в 01:27

Дуета поздравява всички незнаещи за черната партийна касичка, която преля

24.04 2015 в 21:44

Само на мен ли ми прави впечатление обръщането на 180 градуса на говоренето в интернет. Преди година и половина, когато КТБ беше в апогея си, а Василев и Пеевски бяха непобедим икономически тандем, се говореше че двамата финансират бизнесите си с пари на държавата и на вложителите, че се източва банката, че се използва като политическа касичка и т.н. Днес като истината за КТБ лъсна и нея вече я няма, мненията са яко в другата посока – колко стабилна е била КТБ, как всичко е било цветя и рози обаче видиш ли насила са я фалирали. Хайде сега пак ми кажете, че в интернет не е пълно само с платени тролове, които само лъжат и манипулират в удобната за този, които им плаща, посока. А това видео е само част от манипулациите, които ни се поднасят и с които искат да приспят нашето внимание и да не търсим истината и да не задаваме сериозните въпроси. Кой в момента пита, защо екстрадацията на Василев вече повече от половин година се мота с процедурни хватки и не можем да го изправим пред съда, за да отговаря за действията си.

24.04 2015 в 17:00

Славчо!?
На тебе пък кой ти даде компУтър и та научи на четмо и посмо бе!?
Остава да кажеш, че си зарязал животновъдството и си дошъл в СофияТА "консултант" да ставаш у мола... Брей накъде отива тоя свят - козеебци като Славчо си мислят че царе... че "омерзени" на всичко отгоре бе! А едно време... ах едно време... да покажа ли какъв беше едно време?
:))))))))))


славчо, козоебеца:

https://youtu.be/AeEG0xI714I


познават те ората, и не само! и козите та знаят и та избикалят. Тях не можеш ги излига, че си ми бил баща. Не.
;))))

24.04 2015 в 16:57

Първо да оправят гнилите ябъки в КТБ, пък после да пипат тези извън нея.

24.04 2015 в 16:53

не, не влияе, хич даже. вЕрвам. и в банковата и в съдебната система. вЕрвам в назависимата БНБ. вЕрвам, че банковата система само едни дребни медий я клатят. вЕрвам както в господ, щото и него още не съм го видЕл.

24.04 2015 в 15:54

Ей, Кънчо, Кънчо, същата курвичка, като майка ти си станал. Жалко, ако беше проститутка, поне пари Щеле да вемаш. Намери си работа, а не стой по цял ден из форумите, срамувам се от теб!!!!
Омерзен съм

24.04 2015 в 15:53

Това влияее само на бедните българи, които стават все по-бедни и бедни. Особено на тези около поречието на р.Дунав, които се радват, че след фалирането та ТЕЦ "Свилоза" и ТЕЦ "Видахим", ще могат да ловят комари и да ги продават за евро и долари. Така каза един възрастен човек от Свищов преди 10-ина дни. Може да проверите ,кои са собственици на тези Заводи на грабежа?+??

24.04 2015 в 13:48

Бързам да изпреваря всички "знаещи" готови да ме укорят, защо съм нарекъл цинично "господарите"
ПОДЛОГИ
Ами, те са такива. Затова.

https://youtu.be/WjUHU9QVA1g
Днес лакеят (по случайност от арменски произход) да отиде да се "оплаче" на Арменския поп защо герП са гласували против Декларацията за Геноцид над арменците в Османската империя.

24.04 2015 в 13:43

Време е подлогите от предаването нарекло се кой знае защо "господари" да изкарат втория клип от поредицата. Действието се развива на едно парти по случай деня на рибаря (6 декември) в една от годините, в които черничкото габровче стана "банкер на годината".