Blackhat indit - традиционната конференция на онлайн предприемачите. Какво да очакваме?

ОFFNews 19 септември 2018 в 15:05 1879 0

Този октомври, както всяка година, ще се проведе традиционната ежегодна конференция на онлайн предприемачите – тези, които са независими и управляват успешно онлайн бизнеса си или тепърва се учат да го управляват и развиват - Blackhat indit.

Събитието стартира на 18 октомври и в рамките на няколко дни ще се проведат различни лекторски срещи, семинари и обсъждания. Традиционно тематиката на събитията е разделена в три основни раздела – сигурността в мрежата, нарастващата опасност от хакери и тактиките за оптимизация в интернет – позволени и забранени.

Заинтересованите онлайн предприемачи могат да се регистрират, за да получат много знания, които ще бъдат споделени, обсъдени и затвърдени на конференцията.

Интернет става все по-атрактивна среда за бизнес и е неразделна част от предприемачеството. Но дали всеки един от нас притежава нужните умения, за да изведе онлайн присъствието си на високото ниво, което му е нужно? На тези въпроси ще си отговорим по време на Blackhat indit.

Онлайн предприемачеството е комплекс от разностранни знания и умения, затова и всеки лектор в конференцията има важно място. Както опитни онлайн предприемачи, така и напълно начинаещи могат да се срещнат в Парк-хотел "Витоша", Студентски град. 

Лекторите тази година ще са – Николай Кръстев, София Лятева, Георги Дюлгеров, Ивайло Христов, Петър Николов, Георги Динчев, Георги Стефанов и Снежана Калчева.

За опитните онлайн предприемачи тези имена говорят много, докато за начинаещите в тази сфера едва ли са познати. Накратко казано всеки един лектор е преуспял и доказал се онлайн предприемач в различна сфера на дейност.

Интернет средата е много динамична, опасна и рискова донякъде, затова и тук „грамотни“ и „неграмотни“ няма – има постоянно обучаващи се, развиващи се иновативни хора с хъс за натрупването на нови знания и умения.

Предварителната програма на конференцията засега е оформена в 7 основни лекции:

София Лятева ще запознае с похватите на брандирането в обществото, а Николай Кръстев ще отговори на въпроса: дали за домейн имената в мрежата настъпва нова ера?

Още лекции за практиките и стратегиите при изграждането на мрежи от линкове в интернет за сайта – с лектор Георги Дюлгеров.

С Георги Стефанов от GanMax ще се запознаете със супер важните за онлайн предприемача днес практически съвети относно най-разпространените хакерски атаки към онлайн бизнеса и как да предпазите сайта си от тях.

Още лекция за практически осъществимия маркетинг в политиката в мрежата със специалиста Снежана Калчева. Нина Трънкова ще сподели опита си как да управлявате онлайн репутацията си, а Георги Динчев ще разкаже всичко за развитието на независимия онлайн пазар през изтеклата година.

Събитието ще се състои в Парк – хотел "Витоша", Студентски град, София, на 18 октомври, а на blackhat.indit.org всички читатели на OFFNews могат да се възползват от промокод за 30% отстъпка: sem-30.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови