Без вода в части от центъра и на още 6 места в столицата

OFFNews Последна промяна на 06 октомври 2016 в 06:06 6289 1

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на водомерен възел на ул. „Цар Самуил" в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа по ул." Иван Денкоглу" от ул. „Княз Борис" до ул. „Цар Самуил", по ул. „Цар Самуил" от ул. „Солунска" до ул. „Алабин" и по ул. „Бистрица" от ул. „Цар Самуил" до бул. „Христо Ботев".

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Шишман" в Център налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа по ул." Цар Шишман" от ул. „Хан Крум" до ул. „Граф Игнатиев" и по бул. „Патриарх Евтимий" от ул. „Хан Крум" до бул. „Васил Левски". 

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Пимен Зографски" в жк. „Дианабад" налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. "Св. Пимен Зографски" от ул. „Николай Хайтов" до ул. „Русаля" и ул. „Васил Калчев" - висока зона на бл. 41. 

Заради подмяна на спирателен кран и сградно водопроводно отклонение на ул. „Преки път" в кв. „Павлово", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул." Преки път" от бул. „Александър Пушкин" до ул. „Ген. Суворов" и по ул. „Ген. Суворов" от ул. „Иван Сусанин" до бул. „Никола Петков". 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Орлин" в с. Мировяне налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул." Христо Ботев", ул. „Перуника", ул. „Канала", ул. „Еделвайс", ул. „Чавдар войвода".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Крум" в кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа по ул. "Мащерка" от ул. „Нарцис" до ул. „Цар Крум" и ул. „Цар Крум". 

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Екзарх Стефан" в жк. „Надежда"2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа по ул." Екзарх Стефан" от ул. „Горни порой" до ул. „Петър Ников". 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Фортов път" в местност „Смърдана", община „Люлин", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа в района на тази местност. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови