12 часа без вода в част от квартал "Витоша"

OFFNews 05 януари 2016 в 08:20 2338 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. „Иван Радоев“ в кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по ул. „Иван Радоев“ от ул. „Проф. Жечо Атанасов“ до ул. „Проф. Иван Панталеев“, ул. „Проф. Жечо Атанасов“, по ул. „Емануил Попйорданов“ от ул. „Георги Райчев“ до ул. „Ангел Каралийчев“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Петко Д. Петков“, ул. „Шейново“, ул. „20-ти април“, по ул. „Георги С. Раковски“ от ул. „Шейново“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на ул. „Отечество“, ул. „Читалищна“, ул. „Старата ливада“, ул. „Зора“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Охридско езеро“ вилна зона „Градище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Българка“, ул. „Охридско езеро“, ул. 5-та, ул. 19-та. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика