10 офиса на НАП с нови банкови сметки за плащане на данъци и осигуровки

OFFNews 03 август 2018 в 10:03 18144 0

Десет териториални структури на Националната агенция за приходите (НАП) имат нови банкови сметки за плащане на данъци и осигурителни вноски от 1 август.

Става въпрос за всички офиси на НАП в град София, включително дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители“ – София, както и за офисите на НАП в Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Перник, Русе, София-Област, Стара Загора и Ямбол.

Причината е вливането на „СИБАНК“ ЕАД в „ОББ“ АД.

От 1 август всички плащания от дружества, регистрирани на територията на тези офиси, както и от физически лица с постоянен адрес там, трябва да стават по новите сметки.

Самите сметки може да откриете на сайта на приходната агенция - www.nap.bg

Също от 1 август всички клиенти на досегашната СИБАНК имат сменени IBAN номера на сметките си, съдържащи името на обединената банка – UBBS. Промяната се отнася само до клиентите на бившата СИБАНК, която се обедини с ОББ в началото на февруари. Тя е техническа и няма да се отрази на сметките им или свързаните с тях банкови продукти и услуги.

Настоящите им IBAN-и ще останат валидни до края на декември 2018 г.

Информация за новите номера на сметките си могат да получат в удобен за тях клон на ОББ или от специално разработения IBAN конвертор на корпоративния сайт на банката: https://www.ubb.bg/unitedforyou

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови