Хороскоп за 25 февруари-3 март

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 25 февруари 2017 в 00:03 10062 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Това 7-дневие е хубаво, но не твърде леко. При група Овни се очертават пътища и работа с нова информация и хора, чак до сряда ударението ще падне върху балансиране на интереси. Може да се наложи да променяте приоритети, да бързате за съвсем ненадейни задачи, но ще се справите добре. Важно е и да намирате нужното време за общуване с близки и познати – на Сирни Заговезни да простите грешки, за Баба Марта да радвате всеки със сърдечно пожелание. Влюбените често търсят уединение, но до петък се редят купони, компании...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас се очертават условия за хубави делови и лични промени, дано да сте обмислили внимателно начинания, с които се заемате. В сряда ще имате и нова възможност пак да огледате плана си, да актуализирате нещата. Но Телците да не прибързват с практически стъпки, а и да не приказват много за намеренията си – понеделник ще подскаже, че за някои идеи е рано, важни са по-устойчиво темпо, баланс на разни интереси. В петък се вижте с роднини и съюзници, обсъдете темата. Свободните сърца излъчват голям чар, но от връзки са далече.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Следващите 7 дни са уморителни за вас, не е лошо да намалите темпото, а и емоциите, ако нещата не тръгват точно по плана ви. Близнаците да уточняват начинания и партньорски отношения до края на февруари, после работата ще е повече, а и поводите за спорове. Дискретно изглаждайте противоречията, ще получавате и подкрепа от влиятелни личности, от шефове. Но и преценявайте колко давате, не бива да поемате всяка чужда грижа за своя. В любовта някои приключват изчерпана връзка, уверени са, че заслужават по-голямо разбиране.

РАК (21.06 – 21.07)

До началото на март е редно да се пазите от спорове по делови и лични въпроси. Доста Раци вярно са преценили кои близки, колеги и познати ги търсят за сериозна работа, кои залитат по далавери. За второто ви няма, но на Сирница би трябвало от сърце да сте простили и куп стари грешки, и лични несъвършенства. Ще се справите със своите професионални трудности, ала вероятно с помощ на влиятелен човек – съвети и услуги сега се оказват много нужни. И в любовта се забравят огорчения, готови сте да започнете на чисто.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До Баба Марта при вас се трупат делови и лични грижи, вие обаче ще давате предимство на вторите, гледате да помогнете и на близки в работа, за финанси. Лъвовете да се съсредоточат в своите задачи, не са леки, иска се балансиране между разни интереси и хора. Заредете се с търпение, когато някой не ви допада, а и с бдителност, четвъртък и петък обещават ровене из информация, преговори, запознанства, но и риск от щети. Не се претоварвайте физически и емоционално, повече общуване и разнообразни дейности ще ви ободряват сега.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Много динамично 7-дневие, а и вие се чувствате пълни с енергия и идеи, пък и доста нетърпеливи. По-добре Девите да се овладеят, до края на февруари да обърнат голямо внимание на родата и лични грижи. Можете да натриете носа на стари опоненти, да налагате волята си при начинания и пр., но защо, нали на Сирница си прощавате старите грешки с околните и обещавате да делите своя успех с най-близките... Ако сте малко по-сдържани и аналитични, по-точно ще преценявате кандидати за партньорство, в началото на март изяснявате темата.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

До края на февруари пред вас се очертават сериозни делови и лични пречки, нерядко и разочарования от близки. Везните да не се стъписват, с търпение и такт да решават проблемите, а и да прощават на хората, които им причиняват тези тревоги сега. В редица случаи ще търсите посредничество от приятели, роднини, трябва и да балансирате различни интереси. Баба Марта носи нови делови възможности, бъдете по-гъвкави при избора и реализацията на идеи, другите да не се чувстват изоставени. Петък е за празнуване с най-обичаните.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Последните дни на февруари ви изправят пред куп делови и лични проблеми, напрежението няма да е малко. За късмет на Скорпионите, намират се хора, които ще ги посъветват или ще им открият нови професионални посоки., ще се окажат доста перспективни. Ако нещо в личен план не ви удовлетворява, имате време и енергия да възродите старите емоции във връзка, да освежите общуването с добри познати и роднини. Март ще започне с куп задачи, и да не са най-престижни, в бъдеще ще ви изведат на печеливша и стабилна позиция.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Трудно 7-дневие, бъдете нащрек за пречки и спорове, най-неприятни ще са с близки. Стрелците май са свикнали с напрежението в работата, а и в общуване с познати и роднини, но така може да изпуснат момент да защитят интересите си, не е редно. Не сте били безгрешни и вие, понамалете темпото и амбициите за изява и печалби, подбирайте най-внимателно сътрудниците и поне до Баба Марта не се изтъквайте в екипи, не налагайте мнение. В четвъртък ще ви мъчи зависимост от волята на близки, в петък улавяте интриги вместо отзивчивост...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът ви носи промени, в повечето случаи обмисляни отдавна и желани. В началото на март Козирозите са завидно търпеливи, ще бъдат и толерантни, за да не предизвикват противопоставяне с близки и познати за по-деликатните въпроси. Мнозина занапред ще поставят по-големи изисквания към връзката си, хубавото е, че не притискат избраника си да ги следва. Но колкото и да се съобразявате с чуждото мнение, и вторник, и петък показват, че гоните високи цели и професионални позиции, а някои получават и по-силно покровителство.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас 7-дневието е тежко, но трябва да се каже: и вие гоните големи планове за изява и печалби. До края на февруари Водолеите да изяснят отношенията си с партньори в бизнеса и личната сфера, някои са нерешителни, други пък са склонни към авантюри. Нито делови, нито любовни обещават трайни успехи, така че не рискувайте. Още повече че част от знака сега могат да направят дълго протакана стъпка към съжителство и брак и това не бива пак да минава на втори план, понеже след професионалните грижи блясват и добри шансове.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тези 7 дни ви носят шансове за изява и печалби, от вас си зависи кои и как ще оползотворите. Доста Риби са готови да действат самостоятелно, изглежда им по-лесно да вземат решения, да упорстват по идеи. И така е, и не е така – по Сирница подценявате куп пречки, а от понеделник новите условия подтикват към епизодични или дълготрайни обединения. Анализирайте резултатите, а и неясните ситуации без бързане. След Баба Марта някои ще направят промени в партньорствата си, има хора, които не са реалисти, други само си приказват...

Виж още за: