Невяна Владинова е гладна за още успехи

OFFNews 02 септември 2017 в 19:12 2650 0

Снимка Facebook: Българска федерация художествена гимнастика

След спечеления бронзов медал от световното първенсто по художествена гимнастика в Пезаро, Невяна Владинова използва социалната мрежа Инстаграм, за да благодари на всички, които имат приност за успехите й, като намекна, че това е само началото.

Грацията ни завърши един изключителен сезон, в който завоюва 22 отличия! От тях 7 златни, 7 сребърни и 7 бронзови от общо 11 състезания.

Ето какво написа Невяна:

Медал от световно - поредната сбъдната мечта! Мечта, зад която стоят толкова много хора, на които искам да благодаря - на целия екип, на федерацията, на г-жа Раева, на родителите ми, на сестра ми, приятеля ми (най-търпеливият човек на света), както и всички мои близки приятели, които ми дават сила и вяра от малка!

Благодаря на всички хора, които се молеха за нас и преживяха състезанието с нас. Главната причина за моите успехи е моят личен треньор Бранимира Маркова, която вярва в мен от самото начало и ще вярва до края, защото това е само началото?

И последно ще кажа, че този път с Катя може и да не бяхме хванати за ръка на стълбичката, но ние се държим за ръка по пътя напред и пишем нашата история!!!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови