Гимнастичките ни се включват в благотворителен търг

Ансамбълът по гимнастика на България, Мария Илиева, волейболистът Владо Николов и Любен Дилов-син ще дарят свои вещи за закупуване

ОFFNews 23 ноември 2016 в 19:08 7119 0

Отборът по гимнастика на България.

На 26 ноември от 20:00 часа в уиски бар "Камино" (София, ул. "Неофит Рилски" №70) ще бъде проведен благотворителен търг в помощ на преждевременно родени бебета. 

Събитието е организирано от фондация "If you", имаща за цел да помага в грижите за недоносени деца.

Лицата, които ще дарят свои вещи за провеждането на благотворителния търг, са ансамбълът по художествена гимнастика на България, волейболистът Владо Николов, Любен Дилов-син, Мария Илиева, художничката Анелия Шикова и "Ротари клуб Банкя".

"If You" е личната мисия на 7 жени и майки, сблъскали се по един или друг начин с трудностите, съпътстващи преждевременното раждане - Симона Пейчева, Диана Глосова, Мажена Панова, Александра Константинова, Мира Глосова, Антония Паскалева и Евгения Попова.

"Това е и личният пример, който искаме да дадем на нашите деца – да помагаш, да се бориш в името на добра кауза, да не пестиш време, средства и сили по пътя към постигането ѝ. "If You" е и израз на нашето вярване, че информираността на родителите и проследяването на бременността ще допринесат за по-малко преждевременно родени бебета, а работата със специалисти и емоционалната подкрепа ще помогнат на бебетата с вродени аномалии и техните родители", пишат организаторите.

Фондацията съсредоточава усилията си в предотвратяването на преждевременното раждане и подкрепа за недоносените бебета и бебетата с вродени аномалии.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи, като дари пари по банкова сметка на:

Фондация „Иф Ю“

Уникредит Булбанк АД
IBAN: BG07UNCR70001522642506
BIC: UNCRBGSF

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови