Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Защо efbet приложението е по-добро от мобилния сайт за залози?

OFFNews 04 декември 2021 в 14:41 1123 0

Efbet e първият и по редица критерии най-предпочитаният български букмейкър. Той е с официален лиценз да оперира на родния пазар, включва всички съвременни услуги и екстри за отлично гейминг преживяване и е винаги в крак с актуалните трендове в индустрията. Ето защо още в началото на възхода на мобилните устройства и продукти в интернет, а и в бетинг областта, компанията изкара приложение Ефбет и в допълнение създаде универсална олекотена мобилна версия на сайта си.

На този етап те продължават да са достъпни за българските играчи. Мобилната страница, може би, има едно-единствено предимство пред приложението: тя е достъпна и може да се ползва от всеки пълнолетен играч без значение от типа смарт устройство, което използва. Обратно – приложението за Android, както и това за Apple си имат определени технически изисквания. Потребителите трябва да притежават мобилни устройства, които да отговарят на тези условия, за да могат да изтеглят, респективно да инсталират софтуера. Ако телефонът или таблетът е със съответните технически параметри, специалистите са категорични: по-добре е собственикът им да избере приложението пред мобилната страница на Efbet. Ето кои са предимствата му:

• Приложението предоставя много по-бърз и лесен достъп до платформата, респективно до вашата игрална сметка. След като го инсталирате на вашето устройство, на началния екран ще се появи и икона Efbet. С едно докосване с пръст до нея вие вече сте в акаунта си. При мобилната версия трябва да отваряте браузер, да ползвате търсачката или бара за вписване на интернет адрес, а освен това и да се логвате с парола и потребителско име всеки път.

• Приложението ви спестява мобилен трафик. За някои от вас това може и да не е от значение, но за хората, които са с ограничено количество мобилни данни за месец, подобно предимство на Efbet приложението става ключово. Сърфирането в мрежата през браузер по начало изхабява много повече трафик, отколкото ако ползвате приложения, без значение от техния тип.

• Приложението разполага с функция, липсваща в мобилната версия. Става дума за специалните нотификации. В реално време приложението ще ви известява за актуалните новини от компанията и платформата, за всичко важно случващо се на терена на мача, на който сте заложили, а дори и ще ви напомня за събития от вашия електронен фиш и ще ви известява за най-горещите Efbet промоции и специални оферти.

• Според отзивите на потребителите Efbet приложението работи перфектно и не забива. След като изчетохме десетки мнения на български играчи, стана ясно, че мобилното приложение на първия букмейкър не дава грешки и функционира без никакви нежелани прекъсвания.
Последно, но не по важност, ще отбележим, че приложението на Efbet се сваля и инсталира бързо, а освен това в него ще намерите всички услуги, бонуси, пазари и игри, налични в официалната десктоп версия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews