Betano бонус атрактивни коефициенти за дербито Милан – Ювентус

OFFNews 18 януари 2022 в 15:46 8511 0

Най-новият букмейкър у нас – Betano, продължава да радва своите клиенти с отлични възможности за игра и интригуващи коефициенти. С изкушаващия си Betano Bonus при регистрация, букмейкърът набира все по-голяма популярност у нас, а за този уикенд е подготвил и интригуващи възможности за игра.

В неделя предстои зрелищно дерби в Серия А между втория във временното класиране Милан и петия Ювентус.

Betano не се наема с трудната задача да определи отявлен фаворит за мегадербито, като поставя на кантар възможностите за краен успех на някой от двата отбора. Шансовете на „росонерите“ за победа са оценени на 2.65, а тези на „Старата госпожа“ – на 2.75. Според Бетано.бг най-неочакваният изход от двубоя е равенството със ставка от 3.25.

Това е отлична новина за клиентите на букмейкъра, тъй като ще могат да се възползват от своите оферти, изпълнявайки условието да играят получения си betano bonus със залози на коефициент над 1.65.

На теория шансовете на Милан за победа са по-големи заради по-стабилното им представяне през сезона, като имат и една от най-добрите защити в Калчото. В същото време в състава им се завърнаха Давиде Калабрия и Анте Ребич, които лекуваха дълги травми и вече са на разположение на Стефано Пиоли, а напред Златан Ибрахимович винаги е опасен за всяка една защита. Човекът във форма пък е Рафаел Леао, който има два гола и две асистенции в последните две срещи на „росонерите“.

В същото време шансовете на Ювентус не са по-малко. Алегри успя да върне облика на отбора и да го задържи близо до топ 4, а играта на отбора в защита става все по-стабилна. Добрата новина за торинци е, че най-вероятно пред Шчезни ще играе стабилната двойка Де Лихт – Киелини, а в същото време Милан е без своите титулярни бранители Фикайо Томори и Симон Кяер, което ги прави уязвими в защита, а в средата на терена Франк Кеси и Исмаел Бенасер ще липсват заради участието им на Купата на африканските нации.

Друга отлична възможност от Betano за залог е опцията „Гол/Гол“, която е със ставка 1.60, тъй като и Милан, и Ювентус показат много силни игри в атака в последните си пет мача. Сравнено с отстаналите водеши букмейкъри у нас, никой не предоставя толкова висок коефициент за този развой на двубоя, с което Бетано определено ще привлече доста от феновете, които искат да спечелят от сблъсъка с акуратни залози.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови