Задават се наказания в Лудогорец заради своеволията

OFFNEWS 18 юли 2019 в 08:00 1744 0

В Лудогорец се задават сериозни наказания след отпадането от борбата за място в групите на Шампионската лига, което щеше да донесе сериозни приходи в касата на клуба от Разград.

Късно снощи "орлите" допуснаха втора загуба от унгарския Ференцварош, този път у дома с 2:3 и с общ резултат 3:5 приключиха участието си в надпреварата. Лудогорец ще продължи във втория кръг на квалификациите за Лига Европа, където ще се изправи срещу исландския Валур.

Полякът Якуб Шверчок, който пропусна дузпа през първото полувреме, си навлече гнева на треньора Стойчо Стоев, който беше бесен от това, че той е изпълнил наказателния удар, а не предварително щатният изпълнител Козмин Моци, както е бил предварителният план.

"Моци трябваше да бие дузпата. Аз му извиках да я изпълни, но той ми каза, че Шверчок искал. Ще има санкции в тази насока, но е още рано да се говори. Това се случва за първи път.

Това е своеволие за мен. Чудя се как самите футболисти го допуснаха да се случи", каза Стойчо Стоев.

В мача имаше и друг епизод, който ще има последствия. При смяната си бразилската звезда на отбора Марселиньо отправи иронични погледи към треньора, а при сядането си на скамейката продължи да се държи подигравателно.

"Разговорът ми с Марселиньо бе, че ще играе докато видя, че е физически годен. Дано е разбрал. Това е решение на треньора", каза по този повод наставникът на Лудогорец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !