Внимание! Мними организатори събират пари за детски футбол

OFFNews 30 март 2017 в 14:58 2258 1

До вниманието на всички спонсори и родители. Мними "организатори" от Пловдив се опитват да събират пари от името на инициаторите на международния детски футболен турнир "Колония къп". Новината е на Спортал.

Състезанието ще се проведе в Златни пясъци и Кранево между 10 и 21 юни. За първи път сърби правят  турнир на нашето Черноморие. Душан Милоевич заподозря опит за измама.

"Хора от Пловдив се опитват да събират капаро от различни отбори за нашия турнир. Искам хората да знаят, че единствено Душан Милоевич и Милан Павлович са хората през които става записването. Посочват се по-малки цени, 4-ри нощувки вместо 5 и очевидно нещата намирисват на измама.

Не искам отбори да "изгорят" с пари и затова и предупреждаваме хората. Аз и Милан сме хората през които става записването за този турнир", коментира Милоевич.

"Колония къп" се очертава като много силен турнир. Участие вече потвърдиха отбори от Сърбия, Румъния, Украйна , Русия, Черна Гора, Македония, Хърватска, България. И сериозни имена като Партизан, Цървена звезда, Лудогорец, Стяуа, Поли Яши, Нива и много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!