Валери Божинов: Не виждах развитие в Ботев Враца

OFFNews 22 декември 2019 в 15:48 1900 0

Головата машина Валери Божинов говори по всички най-интересни теми в българския футбол и пожела на всички млади играчи да бъдат в отборите, в които са били той, Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров.

Божигол се включи в благотворителния футболен турнир "Надежда за Криси". Инициативата е в подкрепа на борещия се с коварно заболяване Кристиян Йорданов Николов.

"Надявам се да има повече такива каузи в България. Нашата държава има нужда от такива неща. Искам да поздравя всички, които са част от това днес.

Мое бе желанието да си тръгна от Ботев Враца. Не виждах развитие. Миналата година беше таван. Миналата година показах 1000 процента от себе си в отбора. Успехите няма да се повторят дълго време там. Аз съм много добър приятел с Ники Митов, но това не означава, че ще ходя в Хебър.

Кажете ми друг българин, който е играл в такива отбори в България? Пожелавам на всички момчета да играят, където са били Бербатов, Мартин, Стилиян и аз. Вчера Партизан продаде бранител за 10 милиона евро на Монако, а къде играят нашите футболисти?

Ние не можем да продадем Стаси Иванов, който е водещ футболист и играе в Левски. В Лудогорец няма един българин. Венци Стефанов продава играчи, но не на това ниво, което гледаме в Сърбия и другите страни", каза Божинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews