В Лудогорец обмислят наказание за звездата си

OFFNews 30 април 2019 в 09:51 1973 0

Звездата на Лудогорец Марселиньо ще бъде сериозно наказан от ръководството за поведението си по време на мача с Черно море. Шампионите отстъпиха с 1:2 при гостуването си, а треньорът Стойчо Стоев смени бразилеца.

Това не се хареса на Марселиньо, който първо не поздрави Стоев след смяната, след това започна да му се кара за смяната, а за финал  рита бутилки с вода по пътя си към скамейката. Подобно поведение не се толерира в Разград, и сега се обмисля как да бъде дисциплиниран бразилецът.

Вариантите са отстраняване от отбора за известно време или лишаване от една заплата. 

БФС също може да вземе отношение по казуса. Халфът на Левски Давиде Мариани например беше лишен от състезателни права за един мач за изритана бутилка от Дисциплинарната комисия. Ако от централата се намесят, то така ще облекчат и Стоев във вземането на тежкото решение да го извади ли от състава или не.

В същото време стана ясно, че румънецът Адриан Попа може да остане в Разград и през новия сезон. Той играе като отдаден под наем от английския Рединг, но в Лудогорец са доволни от него и вече преговарят с Рединг за оставането му и догодина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови