Уволнен шеф на БДЖ разпуска с мач срещу ЦСКА

Ивайло Йолчев Последна промяна на 26 февруари 2017 в 19:11 3840 1

Снимка Топспорт

Като централен нападател срещу ЦСКА 1948 излезе Владимир Владимиров, който този месец беше уволнен като шеф на БДЖ от служебното правителство. Началникът влезе в игра след почивката в контролата на неговия тим Локомотив БДЖ. Тя се игра на новото изкуствено игрище в "Надежда" и привлече повече зрители, отколкото първите два мача за деня в елитната група.

Владимиров влезе с номер 8 (виж снимката), но нямаше шанс да се разпише срещу резервите на Валентин Илиев. Тимът му пък падна 0:7. Момчетата от БДЖ обаче показаха хъс, а на няколко пъти след здрави ритници прехвърчаха искри на терена.

Както е известно, депутати от БСП извадиха преди време документи, че в тима на фалиращото БДЖ се разписват срещу заплати от 2000 лева, като играчите се водят на служба в железниците. Самият Владимиров пък беше нарочен, че е създал отбора, за да има къде да рита.

Сега парите, каквито и да са били, вече спират, но от клуба се заканиха, че ще продължат участието в "А" софийска група - Север. "Няма да хвърляме кърпата. Станаха някои неща, но не ми се коментира", каза през OFFNews треньорът Юли Петков, бивш футболист на Левски и Локо София.

Иначе ЦСКА 1948 и Локомотив БДЖ могат да се срещнат и на баража за "В" група, тъй като вървят съответно първи и втори в южната и северна софийски групи.