Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

ЦСКА-София вече и с емблема в сайта на УЕФА

OFFNews 19 юни 2017 в 12:24 3770 1

Вицешампионът ЦСКА-София вече е с оригиналната емблема на страницата на УЕФА. Това се случва часове преди тегленето на жребия за Лига Европа.

Към името на клуба от Борисовата градина вече са свързани и новините за фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, чийто приемник е ЦСКА-София, след като спечели търга за имуществото и емблемата срещу 8 милиона лева.

Така противно на заклинанията, че отборът ще бъде изваден от участие в евротурнирите преди жребия, ситуацията около съдбата му изглежда все по-оптимистична за хората от "Българска армия", независимо че продължава да стои забележката, че УЕФА си запазва правото да преразгледа участието на „червените” в турнира.

Близки до клуба твърдят, че такава процедура не е открита, а дори и да бъде открита, то ще бъда преодоляна с лекота.

От УЕФА обявиха и разпределението за групите при жребия. ЦСКА-София е поставен в група 3 с коефициент 4.175, който е получен от представянето на армейците в Европа през последните 5 сезона.

Възможните съперници на армейците в първи кръг са Иртиш (Павлодар), Ружомберок (Словакия), Фола Еш (Люксембург), Вашаш (Будапеща) и Гандазар (Армения). Веднага след първи кръг ще се изтегли и жребия за втория кръг, в който ЦСКА-София ще е в урната на непоставените. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews