Славия спря устрема на Ботев Пловдив

OFFNews 03 ноември 2017 в 20:29 1762 0

Най-старият столичен клуб Славия спря серията от четири поредни победи на Ботев Пловдив, след като стигна до 1:1 като гост в среща от 15-ия кръг на Първа лига.

Иван Минчев беше точен за "белите" в 26-ата минута, а резервата Стивън Петков отново бе герой за пловдивчани, след като влезе от пейката. Юношата на "сините" изравни в 64-ата минута с първото си докосване на топката.

В последните минути Пламен Димов (88) от Ботев и Емил Мартинов (89) от Славия бяха изгонени, а ветеранът на "каканарчетата" Йордан Минев напусна контузен срещата в 58-ата минута.

Ботев събра 25 точки, колкото има и Левски, но "сините" имат мач по-малко, а утре играят с Локомотив Пловдив на "Герена".

"Получих хубав пас от съотборник и реших да бия веднага. Стана се хубав гол. През първата част мачът беше под наш контрол и съжалявам, че не спечелихме.

След почивката ни натиснаха и се получи нелеп гол. Щастлив съм, че съм в националния отбор и нямам търпение да се съберем.

Разбрах от медиите на телефона, че съм част от представителния ни тим и много се зарадвах”, каза голмайсторът за Славия Минчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки