Венци Стефанов нападна Домусчиев: Когато Славия беше шампион, ти правеше платненки

OFFNews 14 октомври 2017 в 11:50 4045 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов подкрепи Наско Сираков в атаката му срещу собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Припомняме, че преди дни Сираков пусна остра декларация срещу Домусчиев в отговор на негов коментар, че не одобрява негова евентуална кандидатура за шеф на БФС. В нея Сираков се обръща към него с думите "Кирчо от Делиормана" и намеква за купени първенства. Венци Стефанов добави още колорит по темата.

"Преди време имах честта да говоря с Краля Слънце (б.р. Кирил Домусчиев), но сега явно нямам тази чест. Дебело искам да подчертая, че той е главният виновник в българския футбол да не се дава шанс на младите. Той е главният виновник да играят толкова много чужденци.

Той прави бразилците българи като за добро утро. Тогава, когато ние бяхме шампиони (б.р. Славия през 1996 г.), Кирчо правеше платненки. Нищо че сега е милиардер от кредити", каза Стефанов пред БГ Он Еър.

Наско Сираков също доизясни гневната си позиция.

"Всеки греши, само Кирил Домусчиев е перфектен. Хубаво е хората да имат някакво усещане. Той винаги говори като последна инстанция по всякакви въпроси. Очаквам да се появи и в "На кафе" при Гала да обясни как се пържат яйца на очи най-правилно", каза Сираков, цитиран от "Тема Спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови