Шведски национал: Играете силно като домакин, Попов може да ни създаде проблеми

OFFNews 30 август 2017 в 15:13 1763 0

Ден преди квалификацията с Швеция, националът на скандинавците Андреас Гранквист сподели, че е наясно с качествата на някои от българските играчи и най-вече на Ивелин Попов. 

"Познавам някои от футболистите на България. Най-вече Ивелин Попов. Познавам тези, които са играли в Русия. Попов е футболист, който може да ни създаде проблеми.

Трябва да внимаваме. Той е бърз и може да измисли различни неща", коментира Андреас Гранквист на пресконференцията преди световната квалификация с България в четвъртък вечер в София.

"Трудно е да се каже кой е фаворит. Знаем, че България играе много силно като домакин. Да, първи сме в групата и двубоят е много важен за нас, за да продължим да преследваме първите две места", добави още Гранквист.

По-рано днес стана ясно, че селекционерът на Швеция Яне Андерсон е под въпрос за утрешната световна квалификация срещу националния отбор на България, която ще се играе на Националния стадион "Васил Левски".

Андерсон има стомашни проблеми, но въпреки това от шведския лагер изразиха увереност, че утре той ще бъде по-добре и ще може да заеме мястото си на резервната скамейка.

Специалистът пропусна официалната тренировка на тима в София и не се яви на пресконференцията, на която изпрати своя помощник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !