Сериозни мерки за сигурност в Разград за дербито Лудогорец - Левски

OFFNews Последна промяна на 18 октомври 2018 в 13:42 940 0

Снимка Сергей Антонов

ПФК Лудогорец и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия в събота мач с Левски от 12-ия кръг на първенството в Първа професионална лига, съобщават от пресслужбата на "зелените".

От съображения за сигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините, припомнят от клуба.

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.

В деня на мача феновете на Левски ще могат да си закупят билети единствено от касата на новия сектор "Г". Гишето отваря в 14.00 часа.

ПФК Лудогорец обръща внимание на привържениците на гостуващия тим, че на входа на сектор "Г" има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.

В събота "Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на двубоя - в 18.00 часа. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубът призовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда.

ПФК Лудогорец приканва феновете да се възползват от предварителната продажба на билети и да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете и да се облекчи пропусквателния режим.

ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда.

Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Бланки могат да се вземат от касите на "Лудогорец Арена" и да се попълват стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови