На вниманието на МВР: Феърплеят на децата срещу черното тото на съдията (видео)

ОFFNews 02 юни 2017 в 10:53 9019 2

Момчетата от Берое излязоха с екипи, посветени на техен съотборник, който загина миналата седмица в катастрофа

Съдия свири три измислени дузпи за Левски (до 19 години) на мач срещу юношеския отбор на Берое.

Не само Берое, а и самите левскари са възмутени от измислените дузпи. Треньорът на "сините" Йордан Петков нарежда на своите нарочно да изпуснат третата.

Виждали сме всякакви нарушения на феърплея, но подобна брутална атака на слугите на черното срещу невинни деца не е имало!

Тук можете да видите и видео от скандалните дузпи, свирени от Симеон Великов - рефер, идващ от Благоевградско. Негови помощници са Костадин Димитров Тановчев и Евгени Тихомиров Маринков. 

Реферът Великов

Ако това не е тото, значи няма въобще такова у нас! БФС и МВР трябва да се намесят на секундата! Иначе ще потвърдят слуховете, че пипалата на мафията за залози е проникнала нависоко и на двете места.  

Последната дузпа, абсолютно измислена уж за игра с ръка при чиста глава,  идва в 96-ата минута при дадени едва 5 минути продължение! Срещата е без никакво значение за класирането.

Пред Viasport.bg треньорът на Берое U19 Иван Гаджев подкрепи колегата си от Левски Йордан Петков, че става въпрос за черно тото.

                          Треньорът на Берое застана с името си под твърденията, че съдиите са участвали в порочна схема

"Този мач бе черно тото от страна на съдиите. На някого е трябвало двубоят да завърши с определен резултат - над 3 гола. Съдиите искаха да завърши с определен резултат, Левски няма участие, нито пък ние.


Реферът отсъди три дузпи за "сините", които бяха просто фрапантни, скандални, дори момчетата от Левски ги беше срам. Третата дузпа беше отсъдена в 96-ата минута, при дадено 5-минутно продължение.

Тогава треньорът на Левски нареди на своя играч да не я вкарва. Той така и направи. Прави им чест. Просто нямам думи, това са деца, на това ли ги учим?! Ние бяхме там с момчета, родени 2000-2001 г."

"Наши атаки бяха спирани с комични засади, имаше и други неща. При третата дузпа реагира страничният съдия, който размаха флага. А наш футболист (бел. авт. Сафет Ферад) игра с глава. И всичко това насред София, на "Герена".

На всичко отгоре мачът бе гледан от треньори, които в момента карат лиценз УЕФА "А". Имаше страшно много хора. Заставам с името си, ще реагираме и като клуб. Искам да се вдигне шум, ще направя всичко необходимо, трябва да се борим с грозното явление, защото иначе всичко отива на вятъра, целият ни труд", добави Иван Гаджев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!