Искаме от Брюксел стабилизиране на държавите, от които идват имигранти

Последна промяна на 23 септември 2015 в 14:10 2279 1

Искаме от Брюксел трайно решение за бежанците

България ще настоява за трайно решение на въпроса с имигрантския натиск. Министерският съвет днес одобри позицията на България за участие в извънредното неформално заседание на Европейския съвет, посветено на кризата с бежанците. На заседанието, което беше свикано за днес следобед по настояване на Австрия и Германия, ще присъства премиерът Бойко Борисов.

Позицията на България е, че приемането на механизъм за релокация като отговор на кризисна ситуация е временно решение. Необходимо е намирането на трайно и солидно решение, с което да се ограничи натискът по външните граници и произтичащата от това вторична миграция.

ЕС трябва приоритетно и в спешен порядък да работи заедно със своите партньори за стабилизиране на държавите на произход и подпомагане на държавите на транзит. Турция като директен съсед на ЕС е ключова страна и ЕС следва да обмисли спешни мерки за подпомагане способностите на Турция за прием на бежанци, се посочва в позицията на българското правителство.

Европейският съвет се провежда непосредствено след вчерашното извънредно заседание на Съвета „Правосъдие и вътрешни работи“, в което участва вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. На него беше гласувана релокацията на 120 000 лица в явна нужда от закрила.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.09 2015 в 14:47

Стабилизиране? Дръжки!

„Das Endziel ist die Gleichschaltung aller Länder der Erde. Sie soll durch die Vermischung der Rassen herbeigeführt werden. Mit dem Ziel einer hellbraunen Rasse in Europa. Hierfür sollen in Europa jährlich 1,5 Millionen Einwanderer aus der dritten Welt aufgenommen werden. Das Ergebnis ist eine Bevölkerung mit einem durchschnittlichen IQ von 90, zu dumm, um zu begreifen, aber intelligent genug, um zu arbeiten.“

Единствената цел уеднаквяване на расите. Европа "трябва" годишно да приема 1,5 милиона нискоинтелигентни навлеци. Резултат- светлокафява маса тъпаци с IQ 90, твърде тъпа за да мисли, но достатъчно интелигентна за да работи.
Като гледам "демократчетата" стратегията има успех!