Слави Трифонов: Да ми оставите само Тошко Йорданов, аз пак няма да спра (видео)

Ангел Марковски 18 юни 2022 в 18:48 11392 16

Слави Трифонов

Снимка БТА/Христо Касабов

Слави Трифонов

"Аз няма да се спра. И всички депутати да ми вземете, освен Тошко Йорданов, няма да се спра", това заяви шоуменът, собственик на телевизия и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов в обръщение излъчено в познатия му стил - във фейсбук. Трифонов, който се отказа да е депутат, за последната седмица загуби шестима депутати, един министър и поне двама областни координатори на "Има такъв народ". Капката, която преля и заради която напуснаха беше, че Трифонов изтегли министрите си от правителството и депутатите му трябваше да гласуват заедно с ДПС, ГЕРБ и "Възраждане" за свалянето на председателя на парламента Никола Минчев (ПП).

"Другата седмица ИТН ще заяви позицията си в парламента с депутатите си, колкото и да са те. Търговията с депутати е унизителна и срамна работа. Показва, че Кирил Петков иска да запази властта си на всяка цена. Не съм преговарял с никого. Коалиция с ГЕРБ и ДПС няма и няма да има. И е невъзможна по принцип. Това няма да промени поведението на някои медии, но истината е най-големия щит", каза Трифонов, облечен в черно, на черен фон. 

Миналата седмица Трифонов твърдеше, че напуска коалиция, защото не бил съгласен с действията на Кирил Петков за преговорите за ветото над Македония. Днес пак се оправда с това: "Френското предложение за стартиране на преговорите със С.Македония вече е факт. То изтече в медиите. От него стана ясно, че Кирил Петков е водил различна външна политика от тази на външно министерство. Научавам всичко това от самото предложение". Трифонов не е доволен, че документа се говори за българско малцинство. Според водещия, който е музикант по образование, в Северна Македония нямало българско малцинство, "а има българи". "Трябвало да стартираме преговорите, а ЕС и Франция щели да гарантират, че Македония после ще изпълни рамковата договорка към нас. Гаранция ще дадат Франция и ЕС, т.е. гаранция-Франция", иронизира Трифонов.

Длъжен съм да произнеса думите, които мразя да казвам. Аз нали ви казах? Тези малоумни внушения за мафия и корупция са нелепи обяснения за малоумността и неспособността на управляването на Кирил Петков. Как да има мафия, когато нямаш власт? Напускайки властта, напускам възможността да бъда мафиот. Мафиот може да бъде само Кирил Петков, защото има власт. Как да се корумпираш, когато няма от къде да вземаш. Кирил Петков остава във властта.

Нещо лично към Кирил и Асен. Явно вие сте били в Канада, докато аз съм бил в България и не ме познавате. Аз няма да се спра. И всички депутати да ми вземете, освен Тошко Йорданов, няма да се спра. Какво ще ми вземете? Какво ще вземете на човек, който няма какво да губи? На моя страна е справедливостта, така че няма да спра, завърши патетично Трифонов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

17

dolivo

19.06 2022 в 19:18

и сега хоп, Тошко му взимат някак и остава без рупор...

1200

16

Boris A. Johnson "The Great"

19.06 2022 в 12:50

Стига с тоя селски вампир бе. Що не излезе на светло.
Всички виждаме кой как гласува. Отново мафията се обединява в лицето на ГЕРБ, ДПС и лъжеца Слави.
30 години тормозят България, Царя и ДПС, после ГЕРБ и ДПС, сега ГЕРБ, ДПС и Слави. Айде ходете на майната си гадни крадливи мафиоти.

-480

15

Октим

19.06 2022 в 11:53

Изказване на типичният тъп, но упорит селяндур ...!!! И да спреш и да не спреш ... едно никога няма да разбереш! А това е, че никой не ти взима депутатите! Те сами бягат (и то напълно безплатно) от теб и клошара Тошко, защото за разлика от вас (а и много други) съществуват хора, които имат доблест, чест и достойнство! Думи напълно чужди и непознати за вас!

2020

14

donyo

19.06 2022 в 07:50

Ами върви,никой не те спира."Човекът е човек,когато е на път"/П.Пенев/Освен това цял Плевен ще се зарадва,когато си хванеш пътя...

9347

13

Анализи

18.06 2022 в 23:45

Националният предател Трифонов май почна да загрява, че не го чака светло бъдеще. Изпуска си нервите, но е късно.

9347

12

Анализи

18.06 2022 в 22:31

Вземи се скрий бе, мутренска името.

1220

11

хr4

18.06 2022 в 21:32

Жалка работа! Стария хъш се превърна в ибрик. Славчо който през 90-те наистина беше вандал, понаправи някой лев гушна се с помиярите и прекалено много си повярва. И естествено те го наиграха като последния сеяндур на градски панаир. До къде може да падне един човек.

440

10

Pietro

18.06 2022 в 21:00

Да, накрая ще останете само двамата със Смръдльо. Защото сте си лика прилика. В един прекрасен моемнт се помисли за голямата работа. Но то било гладна кокошка, просо сънува. Това не е като да се правиш на чалгаджия, но то и затова се искат качества. Да пееш без глас не става. А в политиката, дори в България, все пак са необходими някакви качества. Фалшиво пееш и много лъжеш, драги!

6145

9

kokoten

18.06 2022 в 20:57

Да,най-добре е да се вземете с Тошко и да се свърши с тая агония....живейте си заедно и нека старите да се обичат.....е,няма да имате деца ама това е поправимо,но нежелателно такива индивиди да се размножават.....(коя ли тъпанарка е решила да роди дете на изрода Тошко)...да сте проклети Тошко и Славчо и дано повече никога не се размножите9То май,Славчо е изпята песен....

2051

8

Propaganda

18.06 2022 в 20:53

Тошето, Славито на София Прайд. Питка да чупят!