Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Остават четири дни до края на конкурса Спортни таланти на Еврофутбол

OFFNews 25 февруари 2019 в 12:17 1602 0

Остават четири дни до края на конкурса по програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“, чрез който състезатели в индивидуални спортове на възраст до 28 години могат да получат финансиране от българския букмейкър за своята подготовка през годината.

Отпускат се средства за лагери, участия в състезания, закупуване на екипировка и възстановяване. За последните четири дни състезатели от три нови спорта подадоха своите кандидатури. Това са спортна стрелба, шорт-трек и кайтсърф.

Всички те се надяват да бъдат сред избраните за Спортни таланти на 2019 година, а техните имена ще станат ясни в края на март. Документите за кандидатстване се намират в меню „Кандидатстване“ на сайта talanti.eurofootball.bg.

Необходимо е да се попълни формуляр с проекто-бюджет, две препоръки и снимка. „Еврофутбол“ отпуска до 5000 лева, като освен тях се изисква и 20% съфинансиране.

Проектите се приемат до 24.00 часа на 28.02.2019 г. на мейла [email protected] на фондация „Работилница за граждански инициативи“, които за осма поредна година са партньор на „Еврофутбол“ в осъществяването на програма „Спортни таланти“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!