Наим може да остане парализиран заради мозъчен кръвоизлив

OFFNews 29 октомври 2017 в 12:47 6366 1

Легендарният щангист Наим Сюлейманоглу може да остане остане парализиран, информират турските медии. Джобният Херкулес, който претърпя успешна трансплантация на черен дроб в началото на месеца, е получил мозъчен кръвоизлив.

Усложненията са настъпили малко преди Сюлейманоглу да бъде изписан от болницата, когато 50-годишният трикратен олимпийски шампион е изпаднал в частична загуба на съзнание. Заради неговото състояние лекарите се опасяват, че роденият в село Птичар бивш спортист може да остане парализиран.

Както е известно, през септември Наим Сюлайманоглу беше приет по спешност в болница заради тежка чернодробна цироза. Това наложи да се извърши трансплантация на черен дроб по възможно най-бързия начин.

Имаше много кандидати да станат донори на тъкан на най-великия щангист, но от тях беше избран само един, който пожела анонимност. Турският президент Реджеп Ердоган лично следеше състоянието на Сюлейманоглу и го посети в болницата след трансплантацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

1

поп Дръвчо

29.10 2017 в 13:07

Що ли го мъчат?

Човекът си е взел своето, също и дал много. Имаше си своето падение, имаше и мъдростта да поиска да се оттегли от живота с каквото достойнство му беше останало.